Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη του ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο μεγαλύτερο κομμάτι του, αλλά τελικά έχασε την ευκαιρία να φύγει με τη νίκη και έμεινε στο 1-1. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στην Λεωφόρο

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ. Δεν είχε περιθώρια αντίδρασης στο γκολ του ΠΑΟ. Κατά τα άλλα στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού ήταν θεατής και χρειάστηκε να βγάλει αντίδραση μόνο σ’ ένα σουτ του Παλάσιος στο δεύτερο ημίχρονο που πήγε πάνω του.

Κλεμάν Μισελέν: Πολύ καλό ματς από τον Γάλλο μπακ. Ενδεχομένως να μπορούσε να κάνει καλύτερο τάκλιν στον Αιτόρ στην φάση του γκολ. Όμως κατά τα άλλα, «κατάπιε» τον αντίπαλο του στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Ενώ ήταν και σωστός στον τρόπο που ανέβαινε από την πλευρά του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έχασε και μια ευκαιρία να σκοράρει.

Σίμος Μήτογλου: Δεν πατούσε πολύ καλά και με σιγουριά στο γήπεδο ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ. Η φάση του γκολ του ΠΑΟ ξεκίνησε από δική του λανθασμένη πάσα. Ενώ γενικώς κάθε φορά που αισθανόταν πίεση με την μπάλα στα πόδια, δεν είχε σωστές επιλογές. Παρόλα αυτά, προσωπικές μονομαχίες κέρδισε πολλές.

Γιώργος Τζαβέλλας: Πέρασε ένα σχετικά ήσυχο απόγευμα, παρότι το ματς ήταν ντέρμπι. Κρατούσε σωστά την θέση του, κέρδιζε με ευκολία όλες τις μονομαχίες από τους αντιπάλους του και γενικώς δεν δυσκολεύτηκε στα ανασταλτικά του καθήκοντα, σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Πολύ καλό παιχνίδι και από τον Ιρανό ακραίο μπακ της ΑΕΚ. Ανασταλτικά τα πήγε περίφημα και δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε από τον Παλάσιος, ούτε στη συνέχεια από τον Χατζηγιοβάνη. Επίσης έβγαλε πολλή δουλειά με ανεβάσματα στην πλευρά του και σημαντική βοήθεια στην επιθετική λειτουργία.

Αντρέ Σιμόες: Μεστό ματς και από τον Πορτογάλο χαφ και μάλιστα μετά από καιρό. Τις περισσότερες από τις μονομαχίες τις κέρδισε από τους αντιπάλους του. Δεν έχασε την θέση του σε καμία στιγμή, ενώ με την μπάλα στα πόδια του, προσπάθησε να είναι όσο το δυνατό πιο σίγουρος. Ενώ κάλυψε και πολλά χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο.

Εσχάν Χατζισαφί: Από τους καλύτερους παίκτες όχι μόνο της ΑΕΚ, αλλά και του ματς. Έκανε όλες τις δουλειές που του είχε αναθέσει ο Οφρυδόπουλος σχεδόν αψεγάδιαστα. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα έκοψε πολλές πάσες και κάλυψε πολλές αντίπαλες επιθέσεις. Ενώ με την μπάλα στα πόδια του είχε τις σωστές επιλογές τις περισσότερες φορές.

Νορντίν Άμραμπατ: Τρομερό παιχνίδι έκανε ο Μαροκινός, παρόλο που αν είχε κάνει ένα καλύτερο τελείωμα στην φάση που βρέθηκε τετ α τετ στο πρώτο ημίχρονο, θα είχε σκοράρει και δεύτερο γκολ. Πήρε την ευθύνη και εκτέλεσε σωστά το πέναλτι, ενώ από δική του ασίστ, κέρδισε την ανατροπή από τον Διούδη ο Αραούχο. Κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, έκανε πλάκα σε δυο και τρεις αντιπάλους του.

Πέτρος Μάνταλος: Πήρε πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια του, ενώ ήταν και τακτικά σωστός στον τρόπο που πήγαινε στο πρέσινγκ πάνω στους αντιπάλους του. Όμως έκανε και λάθη και κυρίως θα μπορούσε να είχε λίγες καλύτερες επιλογές στην τελική του προσπάθεια. Και ειδικά ένα σουτ έξω από την περιοχή μπορούσε να το τελειώσει πιο εύστοχα.

Στίβεν Τσούμπερ: Ξεκίνησε το ματς με μια τεράστια χαμένη ευκαιρία. Και γενικώς σ’ ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, ταλαιπώρησε και αυτός πολύ την αριστερή πλευρά της άμυνας του Παναθηναϊκού. Χρειαζόταν και ο Ελβετός κάποιες λίγος καλύτερες επιλογές στην τελική του προσπάθεια.

Σέρχιο Αραούχο: Σούπερ ματς από τον «Τσίνο». Με εξαιρετική κίνηση και ξεπέταγμα πάνω στην μπάλα, κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση. Επίσης έβγαλε σε τρομερό τετ α τετ τον Άμραμπατ, που όμως δεν βρήκε δίχτυα. Έχασε και ο ίδιος ένα γκολ με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά κυνήγησε όλες τις φάσεις και ταλαιπώρησε μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, την άμυνα του ΠΑΟ.

Ντάρκο Γέβτιτς: Ήταν η πρώτη κίνηση του Οφρυδόπουλου από τον πάγκο, στην θέση του Μάνταλου. Ο Ελβετός χαφ μπήκε ελαφρώς μουδιασμένος στο ματς και έδειχνε διστακτικός στις κινήσεις του, έδωσε πάντως εξαιρετική πάσα στην ευκαιρία που έχασε ο Λιβάι.

Λιβάι Γκαρσία: Δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου, στο διάστημα που αγωνίστηκε, παρότι ο αντίπαλος μπακ είχε ξεμείνει εντελώς από δυνάμεις. Βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά προτίμησε να κάνει μια ντρίμπλα και όχι να εκτελέσει και έχασε την ευκαιρία.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Μπήκε στο ματς στα τελευταία λεπτά. Είχε μια καθαρή ευκαιρία στο φινάλε, μ’ ένα σουτ που έπιασε από το ύψος της περιοχής, αλλά δεν βρήκε καθόλου τέρμα.

Νταμιάν Λε Ταλέκ: Έγινε και αυτός αλλαγή στο φινάλε για να δώσει φρέσκα πόδια στην μεσαία γραμμή. Και στο λίγο διάστημα που έπαιξε, βοήθησε κυρίως ανασταλτικά.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X