Γιοβάνοβιτς: «Η ΑΕΚ έπαιξε με περισσότερη όρεξη - Δεν δικαιούμασταν κάτι παραπάνω» (VIDEO)

Γιοβάνοβιτς: «Η ΑΕΚ έπαιξε με περισσότερη όρεξη - Δεν δικαιούμασταν κάτι παραπάνω» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τονίζει ότι η Ενωση έπαιξε με περισσότερη όρεξη και πως η ομάδα του δεν άξιζε κάτι περισσότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο βάση των ευκαιριών που έχασε η ΑΕΚ. Παρά το ότι ξεκινήσαμε καλά δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε παιχνίδι και παίξαμε αρκετά υποτονικά. Η ΑΕΚ είχε περισσότερη φρεσκάδα και δημιούργησε, έπαιξε με περισσότερη όρεξη. Το σκορ είναι δίκαιο για ένα τέτοιο παιχνίδι, δε μας ικανοποιεί όμως για το στόχο μας αλλά είναι δίκαιο.

Ήταν δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις. Τα θέματα που είχαμε μας δυσκόλεψαν, αλλά συνηθίζουμε και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, δεν ήταν αυτό που μπορούμε να κάνουμε κανονικά αλλά πήραμε ένα βαθμό, αφού δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω όπως πήγε το παιχνίδι και αυτό έχει σημασία αφού παίζουμε με δύσκολες ομάδες».


Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X