Δυσαρεστημένος ο Μέσι στην Παρί, φευγάτος ο Εμπαπέ

Εμπαπέ: «Θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσω το τρεμπλ με την Παρί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Παρί αναμένεται… μαζική έξοδος το φετινό καλοκαίρι, με τα ονόματα των Μέσι και Μπαπέ να συνοδεύουν αυτό του Μαουρίσιο Ποτσετίνο σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο.

Ο Ρομέν Μολινά, που έχει συνεργαστεί με Μέσα όπως ο Guardian, το BBC και οι New York Times, προκάλεσε χαμό στα social media με τους ισχυρισμούς του για ό,τι συμβαίνει στο εσωτερικό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος παρουσιάζει τον Νασέρ Αλ – Κελαΐφι εν εξάλλω έπειτα απ’ ό,τι συνέβη στους «16» του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης και η πόρτα της εξόδου από την ομάδα θα έχει πολλά πρόσωπα που θα την διαβούν το προσεχές καλοκαίρι.

«Όποιος θεωρεί ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι χαρούμενος στην Παρί ψεύδεται και όσον αφορά στον Μπαπέ δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπογράψει οτιδήποτε, θέλει να φύγει. Υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στα αφεντικά από το Κατάρ» σχολίασε ο Μολινά…

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X