Ο Κριχόβιακ δεν κρατιέται - Ξεκίνησε για Ελλάδα με δική του πτήση!

Ο Κριχόβιακ δεν κρατιέται - Ξεκίνησε για Ελλάδα με δική του πτήση!
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρεγκόρ Κριχόβιακ ξεκίνησε ήδη το ταξίδι του για την Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκρεγκόρ Κριχόβιακ είναι… ασυγκράτητος να φορέσει τα χρώματα της ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, έχει αρχίσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξή του στην Ελλάδα καθώς έχει ξεκινήσει το ταξίδι του με τελικό προορισμό την Αθήνα. Αυτό όμως, μόνο εύκολο δεν φαίνεται να είναι.

Μάλιστα, ο έμπειρος Πολωνός άσος επέλεξε δίκη του πτήση πολύ νωρίτερα από αυτή που του είχε κλείσει η ΑΕΚ και πέταξε στις 06:00 από το Σότσι της Ρωσίας με προορισμό τη Μόσχα. Λίγο μετά τις 11:00 βρισκόταν ήδη στη Μόσχα και ανέμενε να μπει στο αεροπλάνο για να πετάξει με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Εκτός των αρκετών προβλημάτων με τις αερομεταφορές από τη Ρωσία, υπάρχει και έντονο καιρικό πρόβλημα με πολλές ματαιώσεις πτήσεων τις τελευταίες ώρες.

Ο Κριχόβιακ, έρχεται από πολύ γεμάτη σεζόν (δεν αγωνίστηκε μόνο στα δύο τελευταία ματς λόγω καρτών) και έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να παίξει ακόμη και την ερχόμενη Κυριακή, στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε όλο αυτό το διάστημα προπονείται κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κριχόβιακ πιθανότατα θα πρέπει να φύγει και πάλι μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς ακολουθεί το μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο για την Πολωνία. Η εθνική του ομάδα πέρασε άνευ αγώνα στον τελικό των πλέι οφ αφού αποβλήθηκε η Ρωσία και πλέον στις 29 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει στο Χορζόφ το νικητή του Σουηδία-Τσεχία για μια θέση στο Κατάρ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X