Αντετοκούνμπο: «Είχαμε... ξεχάσει πόσο καλός είναι ο Τόμπσον»

Αντετοκούνμπο: «Είχαμε... ξεχάσει πόσο καλός είναι ο Τόμπσον»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κλέι Τόμπσον έβαλε φρένο στο σερί των Μπακς με 38 πόντους στη νίκη των Ουόριορς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έσταξε… μέλι για τον σταρ του Γκόλντεν Στέιτ.

Οι Μπακς γνώρισα την ήττα από τους Γουόριορς (122-109) και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δεν αναζήτησε δικαιολογίες.

«Δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο θέλαμε. Ο Στεφ (σ.σ. Κάρι) είναι από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα και εστιάσαμε πάνω του, αλλά δεν κάναμε πολύ καλή δουλειά στα ριμπάουντ και στην αντιμετώπιση των άλλων απειλών των αντιπάλων.

Ο Κλέι (σ.σ. Τόμπσον) ήταν εξαιρετικός, είχαμε να τον δούμε καιρό λόγω του τραυματισμού του και είχαμε ξεχάσει πόσο καλός είναι. Χαίρομαι που επέστρεψε», τόνισε και πρόσθεσε, «Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά αυτό που μετρά είναι να παίζουμε καλά και να πιάσουμε την καλύτερη απόδοσή μας τον Μάιο και τον Ιούνιο. Στην Ανατολή υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Θα πρέπει πάντως να παίζουμε πιο δυνατά από ό,τι σήμερα».

Όσο για τον Μπρουκ Λόπεζ, που πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στη δράση, είπε: «Χαίρομαι που επιστρέφει σιγά-σιγά. Έχει δουλέψει πολύ και κάνει πρόοδο. Μας λείπει και τον χρειαζόμαστε, τον θέλουμε να μας βοηθήσει να γίνουμε ξανά σπουδαίοι».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X