Κριστιάνο Ρονάλντο: «Μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες»

Νίκη - ανάσα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0) επί της Μπράιτον (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στέλνει συνεχώς μηνύματα ενότητας και το έκανε ξανά μετά το ιστορικό χατ-τρικ του απέναντι στην Τότεναμ έχοντας γίνει πλέον ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ το πήρε πάνω του στο «Ολντ Τράφορντ» το απόγευμα του Σαββάτου και με… One-man show ισοπέδωσε τα «σπιρούνια» για να διαμορφώσει το τελικό 3-2 για τους «κόκκινους διαβόλους».

Με αυτά τα τρία τέρματα έφτασε στα 807 καριέρας σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο! Λίγο μετά το ματς, έγραψε στα social media:

«Είμαι τρομερά χαρούμενος για το πρώτο μου χατ-τρικ μετά την επιστροφή μου στο Ολντ Τράφορντ. Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το συναίσθημα της επιστροφής στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα με γκολ και με προσπάθειες.

Αποδείξαμε ξανά πως μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο όταν δουλεύουμε όλοι μαζί και είμαστε ενωμένοι. Δεν υπάρχουν όρια για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συνεχίζουμε ό,τι κι αν συμβαίνει! Πάμε διάβολοι».

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X