Παραμένει στην κορυφή Μίλαν (1-0) με επαγγελματική νίκη επί της Εμπολι (VIDEO)

Παραμένει στην κορυφή Μίλαν (1-0) με επαγγελματική νίκη επί της Εμπολι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βγάζει χαρακτήρα και στέλνει την πίεση στη συμπολίτισσα Ίντερ η Μίλαν!

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πήρε μια ζόρικη αλλά πολύτιμη νίκη απέναντι στην Έμπολι (1-0) και ξέφυγε προσωρινά στο +5 από τους «νερατζούρι», οι οποίοι πλέον καλούνται να περάσουν την Κυριακή από την έδρα της Τορίνο ώστε να μείνουν σε τροχιά κορυφής.

Με αναπτερωμένο το ηθικό μετά τη νίκη-τίτλου επί της Νάπολι την περασμένη εβδομάδα, η Μίλαν μπήκε με φορά στο παιχνίδι με την Έμπολι και είχε τον απόλυτο έλεγχο. Άρχισε να πιέζει, να απειλεί και βρήκε γρήγορα το γκολ, πριν καν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο. Συγκεκριμένα, ήταν το 19ο λεπτό όταν η μπάλα στρώθηκε στον Καλουλού έξω από την περιοχή, με τον Γάλλο στόπερ να κάνει εξαιρετικό πλασέ με το αριστερό και να εκτελεί τον Βικάριο για να δώσει το προβάδισμα στους «ροσονέρι». Ένα γκολ που ήταν το 600ο που πετυχαίνει ομάδα του Στέφανο Πιόλι στη Serie A και τελικά… έφτανε.


Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X