Φοβερός Κριστιάνο έκανε χατ τρικ στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-2) επί της Τότεναμ (VIDEO)

Φοβερός Κριστιάνο έκανε χατ τρικ στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-2) επί της Τότεναμ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νίκη, η οποία τη διατηρεί σε τροχιά τετράδας, πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ, έχοντας έναν Κριστιάνο Ρονάλντο απ’ τα παλιά…

Μετά την απουσία τους από το ντέρμπι του Μάντσεστερ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πραγματοποιώντας οργιαστικό πρώτο μέρος στο Old Trafford. Ο Πορτογάλος, πριν καν συμπληρωθεί ένα τέταρτο στη αναμέτρηση, πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Γιορίς με το Γάλλο ν’ αδυνατεί ν’ αντιδράσει.


Στο πολύ ωραίο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, βρήκε απάντηση η Τότεναμ από τα έντεκα βήματα. Τα «σπιρούνια» κέρδισαν πέναλτι, μετά από χέρι του Τέλλες μέσα στην περιοχή, με τον Χάρι Κέιν να ευστοχεί και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.


Βέβαια, το πρώτο 45λεπτο είχε την υπογραφή του CR7, ο οποίος έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του, αυτή τη φορά πιο… ταπεινά. Μετά από πάσα πάρε – βάλε του Σάντσο, ο Κριστιάνο δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Γάλλο πορτιέρε της Τότεναμ, διαμπρφώνοντας το σκορ ημιχρόνου σε 2-1.


Η Τότεναμ βρήκε εκ νέου τον δρόμο προς την ισοφάριση με αυτογκόλ του Χάρι Μαγκουάιρ για να δώσει τη νίκη στη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο με τρομερή κεφαλιά.


Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X