Οταν ο Κριχόβιακ σκόραρε στον τελικό του Europa League και έδωσε το τρόπαιο στην Σεβίλλη κόντρα στη Ντνίπρο του Σάκχοφ (VIDEO)

Οταν ο Κριχόβιακ σκόραρε στον τελικό του Europa League και έδωσε το τρόπαιο στην Σεβίλλη κόντρα στη Ντνίπρο του Σάκχοφ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πάει να πυροδοτήσει «βόμβα» με την απόκτηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ από την Κράσνονταρ.

Παίκτης – ηγέτης, μαχητής στον χώρο του κέντρου, που αγωνίζεται με… μυαλό. Έχει και δημιουργικά χαρίσματα καθώς του αρέσει να βγαίνει μπροστά και συνηθίζει να δοκιμάζει το πόδι του εκτός περιοχής, έχοντας και γκολ στο βιογραφικό του. Με την Σεβίλλη κατέκτησε δύο Europa League, σκοράροντας μάλιστα στον τελικό του 2015, όπου η ομάδα της Ανδαλουσίας πανηγύρισε το τρόπαιο με 3-2 επί της Ντνίπρο.

Στον ίδιο τελικό, μάλιστα, αντιμετώπισε έναν νυν παίκτη της ΑΕΚ και συγκεκριμένα τον Γεβγέν Σάκχοφ, ο οποίος άνηκε στην Ντνίπρο και μάλιστα αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στον τελικό, περνώντας ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 85ο λεπτό αντί του Γεωργιανού Κανκάβα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X