Είπαμε… άλλο η ΑΕΚ του ΟΑΚΑ και άλλο η ΑΕΚ της «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ»!

Είπαμε… άλλο η ΑΕΚ του ΟΑΚΑ και άλλο η ΑΕΚ της «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ»!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, αναλύει τις ενδείξεις της κίνησης Κριχόβιακ…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας, από τότε που έγραφα στην αρθρογραφία μου, εδώ στο φιλόξενο blog του enwsi.gr, για την τεράστια διαφορά των «έως τώρα επιλογών» του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, με τις «από εδώ και πέρα». Επιτρέψτε μου να (σας) θυμίσω ένα μικρό απόσπασμα…

«Εγώ αυτό που ξέρω είναι κυρίως αυτό που βλέπω. Άλλωστε, σε όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δεν έδωσε κάποιο στίγμα των προθέσεών του, θεωρώ ούτε καν στο πολύ στενό του περιβάλλον. Τι βλέπω; Ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά τι κινήσεις θα κάνει για την ομάδα της “Αγια-Σοφιάς”. Προσπαθώ πάντα να μπαίνω στο μυαλό (και) του Δημήτρη Μελισσανίδη, γιατί θεωρώ ότι έχει μεγάλη σημασία (βασικά τη μεγαλύτερη) το τι σκέφτεται αυτός που παίρνει τις αποφάσεις. Είναι ξεκάθαρο και το έχει πει άλλωστε και ο ίδιος πολλές φορές, ότι η προτεραιότητά του ήταν το γήπεδο. Το οποίο, όμως, ολοκληρώνεται σε μερικούς μήνες. Είναι δυνατόν να μην ξέρει πρώτος ο ίδιος, ότι πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές ώστε να μπει σε αυτό το στολίδι, μια ΑΕΚ αντάξια αυτής της γηπεδάρας; Μα ότι και αν πιστεύει κανείς, όλα θα αποδειχτούν στο ερχόμενο διάστημα και μέχρι το καλοκαίρι. Γιατί πλέον, οι επιλογές του Δημήτρη Μελισσανίδη, θα αφορούν στην ΑΕΚ της “Αγια-Σοφιάς». Και όχι στην ΑΕΚ του ΟΑΚΑ. Τεράστια η διαφορά… Γιγαντιαία… Δεν νομίζετε;».

Τα παραπάνω έγραφα – μεταξύ άλλων – πριν από ένα μήνα. Κι επανέρχομαι στο παρόν.

Πριν λίγο καιρό, θα γελάγαμε κι εμείς, αλλά και η ίδια η ΠΑΕ!

Αν λοιπόν μέχρι πριν από κάποιο διάστημα, ακόμα και για τον περασμένο μεταγραφικό Γενάρη, γραφόταν κάπου ότι η ΑΕΚ θα πήγαινε για τον Κριχόβιακ, και εμείς θα γελάγαμε και θα κάναμε λόγο για όνειρα… χειμερινής νυκτός, αλλά κυρίως θα γελούσαν και μέσα στην ίδια την ΠΑΕ.

Πολύ απλά γιατί μιλάμε για έναν παίκτη τεράστιας κλάσης και αξίας, με δυσθεώρητο ετήσιο συμβόλαιο, τριών εκατομμυρίων ευρώ, που είναι μάλιστα ενεργό έως το 2024 με την Κράσνονταρ. Η ίδια η ΑΕΚ, θα έβγαινε και θα μας ενημέρωνε… «παιδιά, καταλαβαίνετε ότι δεν στέκει και δεν υπάρχει καμία επαφή με τον Κριχόβιακ».

Τώρα όμως πλέον, αρχίζουμε να μιλάμε για την ΑΕΚ της «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ» και θεωρώ ότι το μεγάλο «μπαμ» με την επικείμενη απόκτηση του Κριχόβιακ, φανερώνει και τη δυναμική της ΑΕΚ ενόψει της εισόδου της στο νέο της «Ναό». Μια κίνηση, που είναι τεράστια, ακόμα κι αν γίνεται για τα play offs, με την ΑΕΚ να πρέπει να του καλύψει τρεις μήνες από το συμβόλαιό του, αλλά που όπως η ίδια η ΑΕΚ ενημέρωσε, έχει σημαντική προοπτική και για συμφωνία για την επόμενη σεζόν.

Η ΑΕΚ του… Σάντος και των… Κριχόβιακ!

Αγωνιστικά, το τι μπορεί να αλλάξει ο αρχηγός της Εθνικής Πολωνίας και της Κράσνονταρ, στο χώρο της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ, δεν νομίζω ότι… σηκώνει συζήτηση. Αλλά, εγώ θέλω να σταθώ στο τι σημαίνει πλέον για το μυαλό του Δημήτρη Μελισσανίδη, το ότι η δική του ΑΕΚ θα μπει στη γηπεδάρα, που θα επαναλάβω για πολλοστή φορά, πως δίχως αυτόν, δεν θα γινόταν.

Και μάλλον βλέπουμε τις πρώτες ενδείξεις για το ότι η ΑΕΚ του ΟΑΚΑ, των προπονητών-λαχείων και κάποιων (σημερινών) μέτριων ποδοσφαιριστών, θα μετατραπεί πολύ σύντομα στην ΑΕΚ της «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ», του… Φερνάντο Σάντος και των… Κριχόβιακ!

Υ.Γ.: Όταν λέμε ότι «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ», πρέπει και να το αποδεικνύουμε στις πράξεις. Η σπουδαία προσπάθεια της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ και της προέδρου της, Χριστίνας Σούκερη-Παπασταμάτη, απέδωσε καρπούς και το ιστορικό μας σωματείο, πήρε την έγκριση από το Υπουργείο Πολιτισμού και θεωρείται πλέον επίσημα, πολιτιστικός φορέας αυτού του τόπου. Γιατί ναι, ΑΕΚ σημαίνει ΚΑΙ πολιτισμός!

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X