Ποτσετίνο: «Νιώθω οργή, δεν κοιμήθηκα το βράδυ μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ»

Ποτσετίνο: «Αδιανόητο ότι μέτρησε το πρώτο γκολ της Ρεάλ, ήταν ξεκάθαρο φάουλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν καλείται να επιστρέψει στην καθημερινότητα της και να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα μιας και την Κυριακή (13/03, 14:00) υποδέχεται την Μπορντό για την 28η αγωνιστική της Ligue 1.

Στη συνέντευξη Τύπου που κλήθηκε να μιλήσει πριν το ματς, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον αποκλεισμό της ομάδας του, εκφράζοντας τον εκνευρισμό του.

«Με ρωτάτε πώς νιώθω; Δεν είμαι καλά. Τα πήγαμε καλά στην έδρα μας και για 60 λεπτά στη Μαδρίτη. Νιώθω οργή, δυσφορία. Ηταν δύσκολο να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός.

Ο νέος σοκαριστικός αποκλεισμός της γαλλικής ομάδας, αναμένεται να θα αποδειχθεί και καταδικαστικός για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Η διοίκηση των Παριζιάνων είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Αργεντινό τεχνικό και δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν να ολοκληρωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X