ΑΕΚ: Στον Βόλο για το πρωτάθλημα η Κ17!

ΑΕΚ: Στον Βόλο για το πρωτάθλημα η Κ17!
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ που έχει διαπρέψει φέτος θέλει το πρωτάθλημα στο Final 4 του Βόλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Βόλο για το πρωτάθλημα η Κ17 της ΑΕΚ!

H ανάδειξη του Πρωταθλητή Κ17 θα γίνει από την Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Super League K17 αγωνιστικής περιόδου 2021-22, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/3/2022 (ημιτελικοί) και την Τετάρτη 16/3/2022 (τελικός) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι αγώνες θα προβληθούν απευθείας από το Novasports Prime , το WEB TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι του Novasports στο YouTube.

Οι αγώνες θα προβληθούν επίσης απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League και στον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

Γενναίος Καραχάλιος – Προπονητής ΑΕΚ Κ17

Ξεκινώντας θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας, που έκαναν όλους μας υπερήφανους και εμένα προσωπικά ως προπονητή τους, με τις φετινές τους εμφανίσεις αλλά κυρίως με την προσήλωση τους στους στόχους της ομάδας, πέρα από αυτό οποιαδήποτε προσωπική φιλοδοξία.

Από την αρχή της χρονιάς η Διοίκηση αλλά και το τιμ θέσαμε υψηλούς στόχους.

Η πρόκριση στα play-off ήταν ένας από αυτούς. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τεχνικό Διευθυντή Ηλία Καλοπήτα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο προπονητικό μας πλάνο και για το χώρο που μας έδωσε ώστε να το σχεδιάσουμε από κοινού.

Η ομάδα μας δεν τερμάτισε απλά πρώτη στον όμιλο, αλλά ήταν στην πρώτη θέση καθ’ όλη την διάρκεια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είμαστε η ομάδα με την καλύτερη επίθεση με 42 γκολ και την 2η καλύτερη άμυνα με 15. Αυτό δείχνει ότι η πορεία μας δεν ήταν τυχαία, αλλά αποτέλεσμα μιας συντονισμένης και σκληρής δουλειάς όλων των συνεργατών.

Αναμφίβολα είμαστε χαρούμενοι για αυτήν την επιτυχία αλλά δεν μας επιτρέπεται κανενός είδους έπαρση και δεν υπάρχει πολυτέλεια για περιττούς ενθουσιασμούς. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μια άπειρη ομάδα σε τελικούς διοργανώσεων ωστόσο θα βάλουμε τα δυνατά μας για να φανούμε αντάξιοι της μέχρι τώρα πορείας μας!

Σάββας Γιαματζίδης – Αρχηγός ΑΕΚ Κ17

Από την αρχή της σεζόν 2021-2022 εγώ και οι συμπαίκτες μου θέσαμε ως στόχους αρχικά να βελτιωθούμε τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, με τελικό στόχο την είσοδο μας στο Final 4 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά ο ένας με τον άλλον και ο ένας για τον άλλον, με σκοπό να διορθώνουμε τα λάθη μας και να βελτιώνουμε τις ατέλειές μας.

Πάνω από όλα, όμως, είχαμε πάντα ως προτεραιότητα να επιδείξουμε ήθος, χαρακτήρα και προσωπικότητα, έτσι ώστε να επικρατήσουν μέσα στην ομάδα ο αλληλοσεβασμός και η αλληλοεκτίμηση.

Τα εμπόδια που συναντήσαμε σε αυτήν την πορεία μέχρι και σήμερα ήταν πάρα πολλά, τα λάθη ακόμα περισσότερα, όμως η θέλησή μας ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Κάπως έτσι, χάρη στα δύσκολα και στα εύκολα, φτάσαμε εδώ που είμαστε και πάμε στα τελικά για να απολαύσουμε αυτή την εμπειρία και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Δείτε εδώ τα πάντα για την ΑΕΚ Κ17.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X