Ρίχνει το κασέ του ο Λουκάκου για να επιστρέψει στην Ίντερ

Μάνατζερ Λουκάκου: «Μια μέρα θα επιστρέψει στη Serie A»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Τσέλσι βρίσκεται ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος φέρεται να έκανε νέα κρούση στην διοίκηση της Ίντερ προκειμένου να επιστρέψει σε αυτή.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Τσέλσι, η οποία όπως όλα δείχνουν η επόμενη μέρα, θα την βρει χωρίς τον Ρομάν Αμπράμοβιτς στο τιμόνι της.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει επιβάλλει βαριές κυρώσεις στον Ρώσο μεγιστάνα, τον οποίο ουσιαστικά έχει βγάλει εκτός κάδρου των «μπλε», με την ίδια να είναι πλέον αυτή που αναλαμβάνει να κινήσει τη διαδικασία πώλησης της. Μέχρι στιγμής η Τσέλσι, δεν έχει την δυνατότητα ούτε να αγοράσει, ούτε να πουλήσει αλλά ούτε και να ανανεώσει τα συμβόλαια παικτών της που λήγουν.

Για όλα τα παραπάνω, θα υπάρξει άρση των απαγορεύσεων, όταν η ομάδα του Λονδίνου αλλάξει χέρια. Όπως προκύπτει από τα παραπάνω, αρκετοί είναι οι παίκτες, οι οποίοι θα αναζητήσουν την τύχη τους πλέον εκτός του «Στάμφορντ Μπριτζ». Ένας από αυτούς θα είναι και ο Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Βέλγος σέντερ φορ, για τον οποίο η Τσέλσι είχε δαπανήσει το ποσό των 115 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να τον κάνει δικό της από την Ίντερ φέρεται να έχει κινήσει γη και ουρανό, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα του Μιλάνου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», ο Λουκάκου είχε επικοινωνία με ανθρώπους της διοίκησης της Ίντερ, όπου και τους έκανε σαφές πως είναι διατεθειμένος να μειώσει τα χρήματα που παίρνει προκειμένου να επιστρέψει στους «νερατζούρι».

Μάλιστα στο ίδιο μέσο αναφέρεται πως η κατάσταση στην Τσέλσι δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις προκειμένου να γίνει το deal αυτό, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η πώληση των «μπλε» του Λονδίνου και στην συνέχεια οι δύο ομάδες να έρθουν σε συμφωνία, καθώς οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για την απόκτηση του παίκτη.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X