ΑΕΚ: Στις 11:30 η προπόνηση αύριο λόγω κακοκαιρίας

ΑΕΚ: Στις 11:30 η προπόνηση αύριο λόγω κακοκαιρίας
Photo Credits: INTIME

Ασχημες καιρικές συνθήκες θα επικρατούν αύριο στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλαγές αύριο στην προπόνηση της ΑΕΚ.

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν αύριο στην Αττική, στην Ένωση αποφάσισαν να αλλάξουν την ώρα της προπόνησης. Αντί για τις 17:οομ αυτή θα γίνει στις 11:30, όταν ο καιρός αναμένεται ελαφρώς καλύτερος σε σχέση με αργότερα.

Έντονες χιονοπτώσεις αναμένει αύριο Σάββατο 12 Μαρτίου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σε Αττική, Εύβοια και στην ανατολική Στερεά Ελλάδα. Ειδικά για την Αττική, τα φαινόμενα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονα από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες.

Μάλιστα η Πολιτική Προστασία απευθύνει ισχυρή σύσταση για αποφυγή όλων των μη απαραίτητων μετακινήσεων και για χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε Αττική, Εύβοια, Φθιώτιδα, Βοιωτία, κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο.

Η σύσταση είναι ιδιαίτερα ισχυρή για τους οδηγούς σε όλα τα βόρεια και ανατολικά προάστια της Αττικής, καθώς και στους κεντρικούς οδικούς άξονες που οδηγούν προς τη βορειοανατολική Αττική.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X