ΑΕΚ: Τα νέα δεδομένα για τον Μπαρμπόσα και η Γαλατασαράι

ΑΕΚ: Τα νέα δεδομένα για τον Μπαρμπόσα και η Γαλατασαράι
Photo Credits: INTIME

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Νις αποτέλεσε τον κορυφαίο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ απ΄το χειμερινό παζάρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου έπεσαν στην ΑΕΚ οι τίτλοι τέλους στο μεταγραφικό…σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Νις αποτέλεσε τον κορυφαίο μεταγραφικό στόχο της «Ένωσης» απ΄το χειμερινό παζάρι, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» να τον φέρουν στα Σπάτα.

Εξ αρχής επρόκειτο για μια υπόθεση με υψηλό δείκτη δυσκολίας, εξαιτίας των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων της Νις, όχι μόνο για την πώληση, αλλά ακόμα για το δανεισμό του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Εν τέλει ο τεχνικός της Νις, Κριστόφ Γκαλτιέ, αποφάσισε να διατηρήσει τον Μπαρμπόσα στο έμψυχο δυναμικό της γαλλικής ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου κι έπειτα απ΄τη λήξη του δανεισμού του στην Παλμέιρας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X