«OPAP Arena»: Στο τελικό στάδιο η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ - Φτιάχνεται ο χλοοτάπητας!

«OPAP Arena»: Στο τελικό στάδιο η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ - Φτιάχνεται ο χλοοτάπητας!
Photo Credits: INTIME

Ξεκινά η κατασκευή του χλοοτάπητα της «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την ολοκλήρωση της «OPAP Arena»!

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκινά η κατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου, ο οποίος θα είναι σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.

Μάλιστα για πρώτη φορά θα τοποθετηθούν σε ελληνικό γήπεδο φωτιστικά σώματα LED.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την «OPAP Arena»

Τελευταίο βήμα; Ο χλοοτάπητας!

Στο τελικό στάδιο κατασκευής του βρίσκεται το γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινά η κατασκευή του χλοοτάπητα!

Ο αγωνιστικός χώρος θα είναι ένας από τους πιο σύγχρονους στην Ευρώπη, με υβριδικό χλοοτάπητα σε πλήρως αμμώδες υπόστρωμα, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.

Για πρώτη φορά σε ελληνικό γήπεδο θα τοποθετηθούν φωτιστικά σώματα LED που θα υποβοηθούν την ανάπτυξη του χλοοτάπητα και θα τον θερμαίνουν με υπέρυθρες ακτινοβολίες, ενώ ειδικοί ανεμιστήρες θα δροσίζουν τον αγωνιστικό χώρο τους θερμούς μήνες.

Εκτός της πρωτοποριακής τεχνολογίας στις υποδομές του χλοοτάπητα, υπάρχει σαφής κατεύθυνση ώστε ο αγωνιστικός χώρος να έχει το μικρότερο δυνατό ανθρακικό και υδατικό αποτύπωμα. Έτσι μεταξύ άλλων θα εγκατασταθεί σύγχρονο σύστημα καταγραφής αγροτομετεωρολογικών δεδομένων που θα βασίζεται στην καταγραφή δεδομένων από πλέγμα αισθητήρων που θα καταγράφουν εδαφική υγρασία, ηλιακή ακτινοβολία, υγρασία φύλλων, ταχύτητα ανέμου, βροχόπτωση και ατμοσφαιρική υγρασία. Η ακριβής καταγραφή των θερμοκρασιών θα βοηθήσει στην καταγραφή ημεροβαθμών για την πρόβλεψη ασθενειών ώστε η αντιμετώπιση να γίνεται με τον πιο φυσικό τρόπο.

Η άρδευση θα γίνεται μέσω μια γιγάντιας δεξαμενής που θα συσσωρεύει βρόχινο και αποστραγγιστικό νερό το οποίο κατόπιν φίλτρανσης θα συμπληρώνει την βασική άρδευση σε ποσοστό περίπου 30% ετησίως.

Ο σχεδιασμός ήταν πολύμηνος, λεπτομερής και δύσκολος αλλά είναι πια έτοιμο το κάθε βήμα. μέχρι την τελική παράδοση του έργου!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X