Πέρασε στην Ελλάδα από τα σύνορα ο Σάκχοφ με την γυναίκα και το μωρό τους! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πέρασε στην Ελλάδα από τα σύνορα ο Σάκχοφ με την γυναίκα και το μωρό τους! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τελειώνει η περιπέτεια του Γεβγιέν Σάκχοφ και της οικογένειάς του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο τελωνείο του Προμαχώνα έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γεβγιέν Σάκχοφ μαζί με τη σύζυγό του και το μωράκι τους που γεννήθηκε στο Κίεβο εν μέσω ρωσικής εισβολής.

Η σύζυγος του Σάκχοφ, Αλόνα, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι που ακούει στο όνομα Αμέλια σε νοσοκομείο του Κιέβου ένα πανέμορφο κοριτσάκι βάρους 3.410 γραμμαρίων και ύψους 53 εκατοστών. Το ευχάριστο αυτό γεγονός ήρθε ενώ ο παίκτης της ΑΕΚ βρισκόταν στην Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα η Ρωσία βομβάρδιζε το Κίεβο.

«Προσευχόμουν να μη γεννήσω στο καταφύγιο»

Η γυναίκα του Σάκχοφ σε δηλώσεις της τόνισε ότι «είμαι πολύ χαρούμενη και ήρεμη που ήρθαμε. Εδώ στην Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μας, επιτέλους νιώθω ασφαλής και ήρεμη», ενώ πρόσθεσε ότι «γέννησα σε νοσοκομείο στο Κίεβο, αλλά ήμουν συνέχεια στο καταφύγιο. Προσευχόμουν στον Θεό να μη γεννήσω στο καταφύγιο», όπως δήλωσε στο thesstoday.gr.

Πλέον όλη η οικογένεια του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε ασφαλές έδαφος και αναμένεται να επιστρέψουν μαζί στη βάση τους στην Αθήνα.

Πέρασε στην Ελλάδα από τα σύνορα ο Σάκχοφ με την γυναίκα και το μωρό τους! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Πέρασε στην Ελλάδα από τα σύνορα ο Σάκχοφ με την γυναίκα και το μωρό τους! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X