Η αρχή του τέλους για τον Κλάτενμπεργκ - Θέμα χρόνου η λύση της συνεργασίας του με την ΕΠΟ

«Μαγειρέματα» Κλάτενμπεργκ με τους διαιτητές: Ποιούς έκανε διεθνείς, ποιούς έκοψε!

«Τελειώνει» ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ από την ΚΕΔ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βόλος είναι η πρώτη ομάδα της Super League που έθεσε επίσημα και ανοιχτά θέμα για τη μη ανανέωση του συμβολαίου του αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ με την ΕΠΟ.

Η διοίκηση της βολιώτικης ΠΑΕ ζήτησε το θέμα να συζητηθεί και να ληφθεί σχετική απόφαση από το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Το ΔΣ της λίγκας συνεδρίασε προχθές, ωστόσο, με παρέμβαση του προέδρου Γιώργου Μποροβήλου η απομάκρυνση του Κλάτενμπεργκ από την ελληνική διαιτησία δεν συζητήθηκε. «Ερχονται αγώνες – φωτιά σε πλέι οφ και πλέι άουτ και καλό είναι να μην συζητηθεί τώρα το μέλλον του προέδρου της ΚΕΔ», είπε ο Μποροβήλος στον εκπρόσωπο του Βόλου και προς το παρόν το θέμα «πάγωσε». Εάν γινόταν σχετική ψηφοφορία, είναι βέβαιο ότι οι ΠΑΕ της SL1 θα αποφάσιζαν να μην ανανεωθεί η συνεργασία της ΕΠΟ με τον Κλάτενμπεργκ.

Στην επιλογή του αρχιδιαιτητή για την επόμενη χρονιά δεν θα έχει καμία εμπλοκή η UEFA, οι ιθύνοντες της οποίας είναι ικανοποιημένοι από τα «έργα και τις ημέρες» Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ. Η πλειοψηφία των ΠΑΕ της λίγκας έχουν διαφορετική άποψη, όπως και στην ΕΠΟ, αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν από την μία μέρα στην άλλη.

Κατά της παραμονής του Κλάτενμπεργκ είναι και η SL2, μετά τον ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι της Βέροιας με την Λάρισα. Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής τροποποίησε την σχετική διάταξη στον κανονισμό για να μπορέσει να ορίσει τον Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ σε ματς της δεύτερης κατηγορίας. Η απόφαση ελήφθη με ψήφους 7-1 και από την ΚΕΔ διαφώνησε μόνο ο Μάνταλος.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X