ΑΕΚ: Η πρώτη προπόνηση στο «Σεραφείδειο» (VIDEO)

ΑΕΚ: Η πρώτη προπόνηση στο «Σεραφείδειο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε πλάνα από την χθεσινή ιστορική μέρα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H χθεσινή μέρα ήταν ιστορική για την ΑΕΚ, διότι έγινε η πρώτη προπόνηση των παικτών της Ένωσης στο νέο στολίδι του συλλόγου το «Σεραφείδειο».

Η ενημέρωση της ΑΕΚ για την πρώτη προπόνηση στο «Σεραφείδειο»

«Την πρώτη της προπόνηση στο Σεραφείδειο, που έχει πλέον ανοίξει τις πύλες του, έκανε η πρώτη ομάδα της ΑΕΚ το μεσημέρι της Πέμπτης εγκαινιάζοντας το νέο πανέμορφο και πλέον λειτουργικό γήπεδο του προπονητικού κέντρου των Σπάτων.

Η ονομασία του αποτελεί φόρο τιμής στον παλαίμαχο άσο της ομάδας μας, Στέλιο Σεραφείδη, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή με την ΑΕΚ να τιμάει τη μνήμη του και την προσφορά του, όπως αξίζει στην ιστορία του. Η μορφή του, πάντα γελαστή, κυριαρχεί στην είσοδο του νέου κτιρίου των εγκαταστάσεων, που περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου γηπέδου και είναι πανέτοιμο προς χρήση.

Οι ποδοσφαιριστές απόλαυσαν την προπόνηση στο νέο γήπεδο, το οποίο επισημοποιεί με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, την επέκταση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και των υποδομών της ομάδας μας, η οποία και θα συνεχιστεί με την απόλυτη συνέπεια των τελευταίων ετών.

Τα σύγχρονο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα απέκτησε έτσι το τέταρτο γήπεδο, το οποίο απομένει πλέον να αδειοδοτηθεί για επίσημους αγώνες και να αποτελέσει άμεσα την έδρα της δεύτερης ομάδας της ΑΕΚ και στην πορεία τη δεύτερη έδρα και της πρώτης ομάδας».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X