«OPAP Arena»: Ραντεβού διαμαρτυρίας στο Μαξίμου ζητά η ΕΠΟ για τα νέα εμπόδια Αυγενάκη στην τέλεση ευρωπαϊκού τελικού στο γήπεδο της ΑΕΚ!

«OPAP Arena»: Ραντεβού διαμαρτυρίας στο Μαξίμου ζητά η ΕΠΟ για τα νέα εμπόδια Αυγενάκη στην τέλεση ευρωπαϊκού τελικού στο γήπεδο της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζει να βάζει εμπόδια ο Αυγενάκης για το θέμα της υποψηφιότητας της Αθήνας για τη διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League στην OPAP Arena

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με επιστολή τους στον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου και ο αντιπρόεδρος Αστέριος Αντωνίου «καρφώνουν» τον Λευτέρη Αυγενάκη και ζητούν ραντεβού, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της υποψηφιότητας της Αθήνας (OPAP Arena) για τη διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League 2023.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Live Sport», υπουργοί της κυβέρνησης δεν υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα για να συμπληρωθεί ο φάκελος, ο οποίος εστάλη τελικά στην UEFA, παρά τις ελλείψεις. Στην ΕΠΟ θεωρούν ότι η άρνηση των υπουργών να υπογράψουν ένα τυπικό χαρτί είναι… δάκτυλος του υφυπουργού αθλητισμού, ο οποίος «πολεμάει» λυσσαλέα την ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Όμως, το συγκεκριμένο πρότζεκτ αφορά όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν αφορά μόνο την ΕΠΟ.

Στην επιστολή τους οι κορυφαίοι παράγοντες της ομοσπονδίας αναρωτιούνται πως οι ίδιοι υπουργοί υπέγραψαν τα έγγραφα για το Ηράκλειο της Κρήτης, παρότι το Παγκρήτιο Στάδιο δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της UEFA και δεν υπογράφουν για ένα γήπεδο – στολίδι, όπως θα είναι  η «OPAP Arena» όταν θα ολοκληρωθεί η κατασκευή της.

Απάντηση δεν έχουν πάρει ακόμα από τον υπουργό Επικρατείας και ενδεχομένως να μην πάρουν. Ο Γ. Γεραπετρίτης είναι άλλωστε κι αυτός στη γραμμή Αυγενάκη και μιλάει με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για το πώς θα προχωρήσει η ΕΠΟ στην επόμενη μέρα της.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X