Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Χιόνια και την Παρασκευή στην Αττική

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Χιόνια και την Παρασκευή στην Αττική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επέλαση της κακοκαιρίας «Φίλιππος» που ξεκίνησε την Πέμπτη, θα συνεχιστεί και την Παρασκευή σε μεγάλο μέρος της χώρας, ενώ θα μας ταλαιπωρήσει και το σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα.

Το τσουχτερό κρύο θα έχει διάρκεια 3-4 ημερών, ενώ οι χιονοπτώσεις, που έπληξαν αρκετά σημεία της Αττικής κυρίως τις μεσημεριανές ώρες, θα κάνουν την εμφάνισή τους και την Παρασκευή, ακόμα και σε περιοχές του Λεκανοπεδίου με χαμηλά υψόμετρα.


Σύμφωνα με τις προγνώσεις, στην Αττική η αυριανή μέρα θα ξεκινήσει με σύννεφα τοπικά αυξημένα στα βόρεια, ενώ μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν διάσπαρτες μπόρες χιονιού, ακόμα και σε περιοχές με χαμηλά υψόμετρα. Από το βράδυ αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού, που θα είναι πρόσκαιρη. Οι άνεμοι βόρειοι και πιο ενισχυμένοι στα ανατολικά στα 5 με 6 μποφόρ, θα εξασθενήσουν από το μεσημέρι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 1 με 8 βαθμούς Κελσίου.


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X