Βρες τη μάρκα του αυτοκινήτου από 1 φωτό: Θα κάνεις το 10/10 στο κουίζ που χάνει και ο Κώστας Στεφανής;

Βρες τη μάρκα του αυτοκινήτου από 1 φωτό: Θα κάνεις το 10/10 στο κουίζ που χάνει και ο Κώστας Στεφανής;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αυτοκίνητο αποτέλεσε πριν τα smartphones, τα κομπιούτερ, τις τηλεοράσεις και τις άλλες ανέσεις το πρώτο δημοφιλές προϊόν τεχνολογίας που μετρίασε τις αποστάσεις, έγινε το βασικό μέσο μετακινήσεων για δισεκατομμύρια κόσμου και άφησε πίσω του ιστορικά μοντέλα σαν κληρονομιά.

Μοντέλα άλλα πιο προσιτά στην τσέπη του μέσου καταναλωτή, άλλα πιο πολυτελή, αυτοκίνητα μικρά, μεγάλα, πόλης, off road, επαγγελματικής χρήσης, σε κάθε χρώμα και σχέδιο που θα μπορούσες να φανταστείς. Κάποια από αυτά μάλιστα έγραψαν τη δική τους ιστορική διαδρομή στους δρόμους όλου του πλανήτη.

Θα αναγνώριζες 10 τέτοια μοντέλα αυτοκινητοβιομηχανιών που άφησαν ανεξίτηλη της σφραγίδα τους στην εξέλιξη των αυτοκινήτων, οδηγήθηκαν από πολλά εκατομμύρια οδηγών και παραμένουν κάποια από αυτά στους δρόμους με την παλιά ή την πιο σύγχρονη μορφή τους; Έχεις μόνο 5 λεπτά να τα βρεις όλα. Αρκεί να γράψεις το όνομα της μάρκας και του μοντέλου με ελληνικούς χαρακτήρες.

Μπείτε εδώ και κάντε το κουίζ που χάνει και ο Κώστας Στεφανής

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X