Λάθος απόδοση σε anytime scorer στο «Καμπ Νου»

Λάθος απόδοση σε anytime scorer στο «Καμπ Νου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέμπτη σήμερα με αναμετρήσεις σε Europa League και Europa Conference League. Δύο διοργανώσεις που αποτελούν το κεντρικό αντικείμενο της στήλης.

Μπαρτσελόνα – Γαλατάσαραϊ

Εχουμε μιλήσει πολλές φορές για την «νέα» Μπαρτσελόνα που «χτίζει» ο Τσάβι και τα αποτελέσματά της δουλειάς του Ισπανού τεχνικού είναι ιδιαίτερα εμφανή τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Μπάρσα είναι καλά, ακόμα και όταν ζορίζεται φαίνεται να βρίσκει λύσεις, όπως με την Ελτσε το προηγούμενο Σ/Κ και αυξάνει το αήττητο σερί της (6-2-0).

Σαφώς πιο παραγωγική επί ημερών Τσάβι, γεγονός που μαζί με την μεγάλη ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων έχουν ρίξει τις τιμές των over σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Εκεί, που θα σταθώ όμως είναι στις τιμές των σκόρερς, όπου και θεωρώ πως υπάρχει λάθος σε αυτήν του Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Ο μέσος των «Μπλαουγκράνα» είναι σε καλή φόρμα το τελευταίο διάστημα έχοντας σκοράρει στους 2 τελευταίους αγώνες που ξεκίνησε βασικός, ενώ με την Ελτσε είχε δύο τρομερές ευκαιρίες να χριστεί σκόρερ.

Το σύστημα του Τσάβι και οι οδηγίες του φέρνουν συχνά τον Ολλανδό μέσο σε θέση βολής έχοντας βγει στην πλάτη των αντίπαλων αμυντικών, κάτι που θεωρώ πως θα συμβεί και σήμερα. Το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή βρίσκεται στο 4.50 του Pamestoixima.gr ενώ το ενδεχόμενο να βρει τουλάχιστον 2 φορές δίχτυα προσφέρεται στο 29.00 της Bwin!

Σεβίλλη – Γουέστ Χαμ

Στο Europa League βρίσκω ενδιαφέρουσες τις περιπτώσεις των αουτσάιντερ goal/goal σε Σεβίλλη-Γουέστ Χαμ και Μπράγκα – Μονακό. Ειδικά, η πρώτη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Η Σεβίλλη που σκοράρει σε όλα τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της, έχει να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες στην άμυνα, όπως αυτές των Ντιέγκο Κάρλος και Ρεκίκ, αλλά και των μέσων Ντιλεϊνι και Φερνάντο.

Η Γουέστ Χαμ δεν είναι Ντινάμο Ζάγκρεμπ (η οποία μάλιστα σκόραρε επί Ισπανικού εδάφους), έρχεται από καλή εμφάνιση απέναντι στην Λίβερπουλ και έχει την ποιότητα να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά και να βάλει δύσκολα.

ΠΑΟΚ – Γάνδη

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να απέφυγε ισχυρότερους αντιπάλους στην κλήρωση, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή πετυχαίνει μία Γάνδη σε πολύ καλό φεγγάρι και άκρως επικίνδυνη.

Οι Βέλγοι σε διάστημα ενός μηνός «πέρασαν» 2 φορές από την έδρα της Κλαμπ Μπριζ, έχοντας σημειώσει 6 σερί νίκες αυτήν την περίοδο.

Για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές, καθώς μόνο με την αδύναμη ομάδα από Γιβραλτάρ κατόρθωσε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Στην «Τούμπα» ήταν ελάχιστες οι φορές που δεν σκόραρε φέτος και αυτές δεν αφορούσαν Ευρωπαϊκές βραδιές. Το goal/goal σε αξιόλογες τιμές.

Στο BetMarket.gr θα βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ημέρας. Πατήστε εδώ για να δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους tipsters μας.

Betmarket Επιλογές:

Μονά:

10/3 – 22:00 – Μπαρτσελόνα – Γαλατάσαραϊ:

–Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Φρένκι Ντε Γιονγκ (4.50) Pamestoixima.gr με 15 μονάδες

–Να σκοράρει 2+ φορές ο Φρένκι Ντε Γιονγκ (29.00) Bwin με 3 μονάδες

Δυάδα Betshop:

10/3 – 19:45 – Σεβίλλη – Γουέστ Χαμ: goal/goal (2.09)

10/3 – 19:45 – ΠΑΟΚ – Γάνδη: goal/goal (2.03)

Στη δυάδα απόδοσης 4.24 ποντάρισμα 20 μονάδων

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X