Δυο φορές σε 15 μέρες η ΑΕΚ στη Λεωφόρο και χωρίς Σιμάνσκι

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης: Αποβλήθηκε μετά τη λήξη ο Σιμάνσκι
Photo Credits: INTIME

Όπως και στο πρόσφατο ντέρμπι για τη κανονική περίοδο η ΑΕΚ δε θα έχει τον καλύτερο της φέτος κεντρικό χαφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν είχε τον Νταμιάν Σιμάνσκι στο πρόσφατο «τραυματικό» για την ίδια ντέρμπι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, που στην ουσία στοίχισε στον Αργύρη Γιαννίκη και τη θέση του στον πάγκο.

Δύο εβδομάδες μετά, η Ένωση ξεκινάει στο ίδιο γήπεδο τη προσπάθεια της να σώσει την ευρωπαϊκή της παρουσία για την επόμενη σεζόν και δε θα έχει και πάλι τον Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και θα χάσει το ντέρμπι.

Ο Σιμάνσκι συγκριτικά – κι όχι μόνο- με όλους τους παίκτες που έχουν καλύψει μια από τις δύο θέσεις κεντρικών χαφ στο «θεσμοθετημένο» φέτος στην ΑΕΚ 4-2-3-1, έχει τη καλύτερη απόδοση κι έχει βρει σχετική σταθερότητα το τελευταίο διάστημα. Πρόβλημα ήταν η απουσία του και στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα ακόμη περισσότερο.

Γιατί ο Σάκχοφ παρά το οικογενειακό πρόβλημα που είχε τότε, ήταν με την ομάδα όλη την εβδομάδα πριν το ματς κι αγωνίστηκε βασικός. Τώρα χρειάστηκε να φύγει εκτός Ελλάδας, για να φέρει πίσω τη σύζυγο και τη νεογέννητη κορούλα του.

Διαβάστε περισσότερα για την ΑΕΚ που θα αγωνιστεί στη Λεωφόρο ξανά χωρίς τον Σιμάνσκι

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X