Σοκ στην Κύπρο με νεκρό βρέφος 2,5 μηνών – Συνελήφθησαν οι γονείς του

Σοκ στην Κύπρο με νεκρό βρέφος 2,5 μηνών – Συνελήφθησαν οι γονείς του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια σοκαριστική ανθρωποκτονία βρέφους ηλικίας μόλις 2,5 μηνών διερευνά η Αστυνομία της Κύπρου στη Λεμεσό.

Τα ξημερώματα της 5ης Μαρτίου 2022, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, έχοντας σπασμούς. Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου στις 7:15 το πρωί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του, προήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ στο σώμα του βρέφους εντοπίστηκαν κατάγματα δεξιάς κλείδας και αριστερής πλευράς και υποσκληρίδιο αιμάτωμα νωτιαίου μυελού.

Από τα ευρήματά τους οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, απέκλεισαν το ενδεχόμενο τα τραύματα του βρέφους να προκλήθηκαν από ατύχημα στο σπίτι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, μετά από την εξέλιξη αυτή, εναντίον των γονέων του βρέφους, ηλικίας 37 και 22 ετών, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση με τους δύο γονείς ηλικίας 37 και 22 ετών να έχουν συλληφθεί από τις Αρχές.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X