Μητσοτάκης: «Συνεχίζεται η προστασία νοικοκυριών και επιχειρήσεων από τις ανατιμήσεις»

Μητσοτάκης: «Ούτε με τεστ σε κλειστούς χώρους οι ανεμβολίαστοι ενήλικες -Τέλος το πιστοποιητικό χωρίς 3η δόση για τους άνω των 60 ετών» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ανάγκη αποσύνδεσης των πολεμικών εξελίξεων από το ράλι των τιμών και τη διακοπή της αλληλοτροφοδότησης αυτών των δύο κρίσεων μίλησε κατά την εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «η προστασία νοικοκυριών και επιχειρήσεων από τις ανατιμήσεις θα συνεχιστεί».

«Καθώς το γεωπολιτικό περιβάλλον συνταράσσεται ακόμα από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, τα εκεί πολεμικά δεδομένα προκαλούν αλυσιδωτές συνέπειες στα πεδία της ενέργειας και της παγκόσμιας οικονομίας. Οι διεθνείς εξελίξεις επηρεάζουν έτσι όλο και δραματικότερα τις εθνικές προκλήσεις κάθε χώρας.

Και σε έναν κόσμο ο οποίος αλλάζει ταχύτατα, ενώ ταυτόχρονα αλληλοεξαρτάται, όλα αυτά τα προβλήματα γίνονται ακόμα πιο σύνθετα. Μπορούν όμως να βρεθούν λύσεις αν αυτές είναι τολμηρές και συντονισμένες», πρόσθεσε.

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X