Η Έβερτον κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών λόγω οικονομικής ζημιάς ύψους 312 εκατ. ευρώ

«Τέζαρε» στο 92' την Αρσεναλ η Εβερτον (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προβλήματα με την Premier League αναμένεται να έχει η Έβερτον, με τον αγγλικό σύλλογο να κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών λόγω οικονομικής ζημιάς.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το διάστημα μεταξύ 2017 – 2020 το κλαμπ κατέγραψε απώλειες άνω των 312 εκατ. ευρώ, ποσό που υπό κανονικές συνθήκες θα αντιπροσώπευε ξεκάθαρη παραβίαση του κανονισμού της Premier League, που ορίζει ότι οι σύλλογοι επιτρέπεται να έχουν απώλειες περίπου 125 εκατ. ευρώ σε τρία χρόνια.

Τα «ζαχαρωτά» επρόκειτο να παρουσιάσουν τους ισολογισμούς τους για τη σεζόν 2020-21 τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά η δημοσίευση έχει καθυστερήσει καθώς έχουν ζητήσει διευκρινίσεις από την Premier League σχετικά το ποσό που μπορεί να θεωρηθεί επιτρεπτό λόγω των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η οικονομική ζημιά αναμένεται να αυξηθεί αφού υπολογίζεται ότι η σεζόν 2020-21 θα περιλαμβάνει νέα απώλεια άνω των 120 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου έχουν επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο από τότε που αναγκάστηκαν να διακόψουν την περασμένη εβδομάδα τις εμπορικές χορηγίες από ρωσικές εταιρίες.

Η προθεσμία που έχουν οι σύλλογοι για να παρουσιάσουν τα οικονομικά στοιχεία τους ολοκληρώνεται στα τέλη του Μαρτίου.

 

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X