Το ποδόσφαιρο χρειάζεται προστασία απ’ τη... μανία του Αυγενάκη

Το ποδόσφαιρο χρειάζεται προστασία απ’ τη... μανία του Αυγενάκη

Ο Λευτέρης Αυγενάκης παρά τη δεδομένη αδυναμία του για το διαχωρισμό αχύρων για δύο γαϊδούρια, έχει αποδείξει πως κάθε του αποτυχία ακολουθείται από αντίδραση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανηγύρισε τη συμμετοχή του ΟΦΗ στα πλέι οφ. Έκανε άνω-κάτω τα Γιάννινα καθώς ο ΠΑΣ περίμενε την Εφέσεων, η οποία τελικά τον δικαίωμα. Οι Ηπειρώτες όπως έγινε στο χορτάρι, ξεπέρασαν τους Κρητικούς. Κλάμα ο Λευτέρης Αυγενάκης, που ρεζιλεύτηκε στα μάτια όλης της Ελλάδας και κυρίως στα μάτια των ίδιων των συντοπιτών του στο Ηράκλειο.

Μέσα σε όλα, ενεπλάκη άθελά του κι ο ΟΦΗ, λες κι αυτός έβαλε τον Αυγενάκη να κάνει προεκλογικό αγώνα μέσω της ομάδας. Ο κόσμος τον συνέδεσε με τον πλέον αποτυχημένο υφυπουργό αθλητισμού, που είναι άδικο για την ομάδα της Κρήτης φυσικά. Στις πλάτες του ήθελε να γίνει αρεστός ένας πολιτικός και τώρα βρίσκεται στη μέση μιας κατάστασης που δεν έχει καμία θέση.

Το ζήτημα όμως, δεν είναι μόνο αστείο. Δεν είναι μόνο το απόλυτο ρεζιλίκι που μας έχει συνηθίσει να υποβάλλει τον εαυτό του ο πολιτικός προϊστάμενος του αθλητισμού. Αυτός που η κυβέρνηση θεωρεί ως επιτυχημένο για να τον αφήνει τόσο καιρό στη θέση του. Παρότι αν τον βάλεις να χωρίσει δύο γαϊδουριών άχυρα, μάλλον θα του ψοφήσουν απ’ την πείνα τα δύσμοιρα τα ζωντανά.

Διαβάστε περισσότερα για το ποδόσφαιρο που χρειάζεται προστασία απ’ τη… μανία του Αυγενάκη

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X