ΑΕΚ: Αποχώρησε από την Κ15 ο Νεντέλκοβιτς λίγο πριν το Final-4!

ΑΕΚ: Αποχώρησε από την Κ15 ο Νεντέλκοβιτς λίγο πριν το Final-4!
Photo Credits: INTIME

Αποχώρησε ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς λίγο πριν την συμμετοχή της ΑΕΚ Κ15 στο Final-4

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κ15 της ΑΕΚ αποτελεί ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς, λίγο πριν την συμμετοχή της ομάδας στο Final-4!

Σε ένα χρονικό σημείο που κανείς δεν περίμενε την συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς αποφάσισε να παραιτηθεί από την θέση του, γνωστοποιώντας την απόφασή του μέσω ανάρτησης στα social media.

Ο Νεντέλκοβιτς βρισκόταν στις ακαδημίες της ΑΕΚ από το 2014 και είχε επί σειρά τους γεννηθέντες το 2003, τους οποίους καθοδήγησε από την Κ14 έως και την Κ17. Πιστώνεται, ωστόσο, την πρώτη πρόκριση της Κ15 σε τελική φάση, καθώς κατέκτησε την 4η θέση του ενιαίου ομίλου.

Έτσι, στο Final-4 οι γεννηθέντες του 2007 της Ένωσης θα έχουν νέο προπονητή στον πάγκο, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Θοδωρής Τριποτσέρης.

Το μήνυμα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς αναφέρει:

«Ευχαριστώ, ΑΕΚ!

Νιώθω ευγνωμοσύνη για την δυνατότητα ενός όμορφου ταξιδιού, που ξεκίνησε το 2015, οπού έμαθα πολλά και απόλαυσα σχεδόν κάθε στιγμή, εκπροσωπώντας την ομάδα από την θέση του προπονητή της Ακαδημίας, πάντα με συνέπεια, αφοσίωση και επαγγελματισμό. Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ θερμά από βάθους καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σας, καθώς και για τη μακρόχρονη συνεργασία μας. Η απόφαση ήταν δύσκολη…αλλά θα ερχόταν κάποτε, γιατί όλα τα πράγματα, όσο ωραία κι αν είναι κάποτε τελειώνουν.

Με τιμή και χαρά για όλο το διάστημα της παραμονής μου, Ιβάν Νεντέλκοβιτς»

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X