Μεξικό: Μεγάλες κυρώσεις στην Κερετάρο για τα φονικά επεισόδια στο ματς με την Ατλας

Μεξικό: Μεγάλες κυρώσεις στην Κερετάρο για τα φονικά επεισόδια στο ματς με την Ατλας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωστές γίνονται μέσω των Μεξικανών δημοσιογράφων οι ποινές που θα επιβληθούν από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία στην Κερετάρο για τα φονικά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της απέναντι στην Άτλας και είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 17 άνθρωποι και να τραυματιστούν αρκετοί περισσότεροι.

Συγκεκριμένα, η Κερετάρο γλίτωσε την αποβολή από το πρωτάθλημα, κάτι που φάνταζε αρκετά πιθανό αλλά η ομοσπονδία αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αυτή την ποινή.

Ωστόσο, επέβαλε μια σειρά από κυρώσεις στην ομάδα, στη διοίκηση και στους οπαδούς. Καταρχάς, η Κερετάρο θα κληθεί να δώσει τα παιχνίδια της για έναν χρόνο πίσω από κλειστές πόρτες.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Κερετάρο αποκλείστηκαν από τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας τους για 3 χρόνια και άλλον έναν χρόνο από τα εκτός!

Η ομάδα θα κληθεί να πληρώσει 640 χιλιάδες ευρώ ως πρόστιμο, ενώ η διοίκηση αποβάλλεται από κάθε αθλητική δραστηριότητα για 5 έτη.

Τέλος, επιβάλλεται στην ομάδα να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς και οι μετοχές της θα περάσουν στο «Grupo Caliente».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X