Φιορεντίνα: Το νέο «Αρτέμιο Φράνκι» θα τα... σπάει (ΦΩΤΟ)

Φιορεντίνα: Το νέο «Αρτέμιο Φράνκι» θα τα... σπάει (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις μακέτες του νέου «Αρτέμιο Φράνκι» παρουσίασε η Φιορεντίνα.

Το μεγαλεπήβολο όνειρο του Ιταλοαμερικανού επιχειρηματία, Ρόκο Κομίσο είναι το νέο «Αρτέμιο Φράνκι». Και απ’ ό,τι φαίνεται το 2023 θα είναι έτος-κατατεθέν σ’ αυτή την προσπάθεια. Με τη βοήθεια της ιταλικής κυβέρνησης και της εταιρείας «Arup Italia», όλα αναμένεται να πάρουν τον δρόμο τους.

Το νυν γήπεδο της Φλωρεντίας έχει ανακηρυχθεί ως μνημείο της πόλης και δεν επιτρέπεται η κατεδάφισή του. Παρόλα αυτά, θα υπάρξουν δραματικές αλλαγές και συγκεκριμένα μια ολοκληρωτική ανακαίνιση που στο τέλος θα αλλάξει όλο το «Αρτέμιο Φράνκι».
Στην εκδήλωση που βρέθηκε και ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, έγινε γνωστό πως το 2023 θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης και θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2026.

Δείτε τις φωτογραφίες:Φιορεντίνα: Το νέο «Αρτέμιο Φράνκι» θα τα... σπάει (ΦΩΤΟ) Φιορεντίνα: Το νέο «Αρτέμιο Φράνκι» θα τα... σπάει (ΦΩΤΟ) Φιορεντίνα: Το νέο «Αρτέμιο Φράνκι» θα τα... σπάει (ΦΩΤΟ) Φιορεντίνα: Το νέο «Αρτέμιο Φράνκι» θα τα... σπάει (ΦΩΤΟ)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X