ΑΕΚ: Ποιος θα είναι τελικά ο προπονητής που θα μπει στην «Opap Arena»; (VIDEO)

ΑΕΚ: Κατατέθηκε πλήρης φάκελος για τη διεξαγωγή ευρωπαϊκού τελικού στην «OPAP Arena»!
Photo Credits: INTIME

Επτά διαφορετικοί προπονητές της ΑΕΚ επιχείρησαν να την οδηγήσουν στην «Αγιά Σοφιά», αλλά κανείς απ' αυτούς δεν τα κατάφερε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επάγγελμα προπονητής. Τι δύσκολο πράγμα… Ειδικά αν πρόκειται για τον πάγκο της ΑΕΚ… Ένας πάγκος που έχει γίνει… ηλεκτρικός.

Η ΑΕΚ μετά το πρωτάθλημα του 18 και το διαζύγιο με τον Μανόλο Χιμένεθ, συνόδευε την κάθε επιλογή προπονητή με το πρότζεκτ «Αγιά Σοφιά». Το οποίο αναμφισβήτητα αποτελεί τεράστιο δέλεαρ.

Μόνο που από το 2018 επτά διαφορετικοί προπονητές είδαν την ΑΕΚ να τους εμπιστεύεται το πρότζεκτ «Αγιά Σοφιά», αλλά «Αγιά Σοφιά» δεν είδαν και πιθανότατα ούτε θα δουν υπερασπιζόμενοι την Ένωση.

Η αρχή έγινε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ακολούθησε η τρίτη επιστροφή Μανόλο Χιμένεθ, ήρθε ο Μιγκέλ Καρντόσο για να δημιουργήσει ομάδα… επιθετικού ποδοσφαίρου, ο Κωστένογλου που από υπηρεσιακός έγινε μόνιμος, ο Μάσιμο Καρέρα που κάθισε το περισσότερο διάστημα από κάθε άλλον στον πάγκο, με τον Χιμένεθ να αναλαμβάνει για τέταρτη φορά, για να φτάσουμε στη φετινή σεζόν με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τον Αργύρη Γιαννίκη να αποτελούν παρελθόν.

Η επιλογή Σωκράτη Οφρυδόπουλου, προφανώς και δεν λογίζεται στους προπονητές που άλλαξε η ΑΕΚ.

Αλήθεια, εσείς ποιον θα θέλατε για προπονητή της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά»;

Πηγή: Novasports.gr

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X