Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει σήμερα γενέθλια

Γενέθλια σήμερα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης γίνεται σήμερα 71 ετών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γενέθλια σήμερα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ γίνεται 71 ετών καθώς γεννήθηκε μια μέρα σαν και σήμερα το 1951 στις γειτονιές της Νίκαιας. «Τίποτε στη ζωή δεν είναι εύκολο όταν ξεκινάς, όχι από το μηδέν αλλά από το μείον». Με τη φράση αυτή απαντά ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε όσους τον ρωτούν πώς έφτασε ψηλά και πόσο πάλεψε γι’ αυτό, όπως ακριβώς και ο πατέρας του, Ζώρας Μελισσανίδης, πρόσφυγας από τον Καύκασο στην Κοκκινιά του Πειραιά.

Ο «Τίγρης» από το τίποτα κατάφερε να χτίσει μια δική του «αυτοκρατορία» με την Aegean Oil και μετέπειτα με τη συμμετοχή στο πρότζεκτ του ΟΠΑΠ. Αυτό που δεν αλλοιώθηκε ποτέ, ήταν η μεγάλη αγάπη του για την ΑΕΚ.

Ο Μελισσανίδης αναμίχθηκε πρώτη φορά στα διοικητικά δρώμενα της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 1992, όταν μαζί με τον Γιάννη Καρρά αγόρασαν τις μετοχές της ΠΑΕ από τον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, οδήγησε την Ενωση στην πρώτη συμμετοχή ελληνικής ομάδας στο Champions League, αναδιαμόρφωσε το στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το πάθος του με την ΑΕΚ και την «OPAP ARENA»

To πάθος του για την ΑΕΚ τεράστιο και τα έργα του ακόμα μεγαλύτερα. Επρεπε να περάσουν 24 χρόνια και να επιστρέψει στα διοικητικά της Ενωσης για να δει τον Δικέφαλο να σηκώνει ακόμα ένα πρωτάθλημα, αυτό το 2018.

Ο Μελισσανίδης επέστρεψε στην ΑΕΚ μετά την κατάρρευση του 2013 με μεγάλους στόχους και όραμα. Οκτω χρόνια αργότερα, έχει πετύχει τα περισσότερα από όσα έχει ονειρευτεί. Και το σημαντικότερο, η επιστροφή στο σπίτι, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA», είναι το μεγάλο του όνειρο για το οποίο πάλεψε τα μέγιστα για να το δει να παίρνει σάρκα και οστά πλέον. Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωσή του και την μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στα πάτρια εδάφη.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X