Premier League: Διέσυρε την Έβερτον με 5-0 η Τότεναμ

Premier League: Διέσυρε την Έβερτον με 5-0 η Τότεναμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τότεναμ συνέτριψε με 5-0 την Έβερτον, μπήκε ξανά σε τροχιά «τετράδας» και κράτησε τα «Ζαχαρωτά» στο όριο της επικίνδυνης ζώνης. Τέταρτη ήττα σε πέντε ματς πρωταθλήματος για την ομάδα του Μερσεϊσάιντ επί ημερών Λάμπαρντ.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έκανε αυτό που μπορεί να θεωρηθεί αυτονόητο κόντρα στην πολύ ντεφορμέ, Εβερτον, σε ένα ματς στο οποίο ο Χάρι Κέιν έγραψε ιστορία. Με δύο γκολ του Αγγλου οι Spurs επιβλήθηκαν με 5-0 και πλέον βρίσκονται στο -3 από την 4η θέση και την Αρσεναλ, από την οποία έχουν ένα ματς περισσότερο.

Ο Κέιν σκόραρε στο πρώτο μέρος με τελείωμα σε τετ-α-τετ και στο δεύτερο με τρομερό βολέ στην κίνηση στην απέναντι γωνία με το αριστερό και αφού έφτασε τα 176 γκολ στην Premier League, άφησε για πάντα πίσω τον Τιερί Ανρί. Πλέον έχει μπροστά του μόνο τους Λάμπαρντ (177), Αγουέρο (184), Αντι Κόουλ (187), Ρούνεϊ (208), Σίρερ (260).

Με αυτογκόλ ο Μάικλ Κιν είχε ανοίξει το σκορ, το 2-0 είχε κάνει ο Σον με πλασέ από κοντά και τον δείκτη του σκορ στο 4-0 είχε ανεβάσει ο Σέρχιο Ρεγιλόν. Σε δύσκολη θέση παραμένει η Εβερτον, που θα δώσει σκληρή μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X