Δημητρούλιας: «Η ΑΕΚ είναι πλέον υπολογίσιμη δύναμη πανευρωπαϊκά - Θα τα δώσουμε όλα!»

Δημητρούλιας: «Υπολογίσιμη δύναμη η ΑΕΚ - Παγκοσμίου κλάσης οι αθλητές μου»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, για το επίπεδο της ομάδας και τον ερχόμενο «τελικό» με την Πέλιστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε την Σπόρτινγκ και θα τα δώσει όλα κόντρα στην Πέλιστερ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF European League, με τον Δημήτρη Δημητρούλια να δηλώνει, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο aek.gr, πως η Ενωση είναι πλέον υπολογίσιμη δύναμη με παίκτες παγκοσμίου κλάσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Η ομάδα πρόκειται να δώσει ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της ιστορίας της απέναντι σε μια ολοκληρωμένη ομάδα με πολύ ισχυρή έδρα. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και η ομάδα έχει την παραγωγική ηρεμία που απαιτείται για μια τέτοια στιγμή. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας έχοντας σκοπό να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Σε κάθε περίπτωση θέλω να τονίσω ότι είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα και για όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα σε αυτό θεσμό. Έχουμε πετύχει ιστορικές νίκες ήδη, που αφήνουμε παρακαταθήκη για κάθε Έλληνα χαντμπολίστα και κάθε ελληνική ομάδα που ονειρεύεται να βρεθεί ψηλά στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ είναι πλέον υπολογίσιμη δύναμη πανευρωπαϊκά. Φανταστείτε, ότι είμαστε μέσα στις 3 πρώτες θέσεις, αν όχι η πρώτη ομάδα του θεσμού, στο «points per budget”, δηλαδή έχουμε παράγει πολλαπλάσια αποτελέσματα από αυτό που θα ανέμενε κάποιος από το μπάτζετ μας σε σύγκριση με τους αντιπάλους μας, και παραμένουμε ζωντανοί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική! Για να το καταφέρουμε αυτό, οι παίκτες μου έχουν ξεπεράσει τους εαυτούς τους! Θα τα δώσουμε όλα και αύριο και μέχρι το τέλος της χρονιάς σε κάθε αγώνα!».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X