Ο Βράνιες βρέθηκε σε πάρτι στο Βελιγράδι, είχε πήρε άδεια από την ΑΕΚ να πάει στη Βοσνία (ΦΩΤΟ)

Ο Βράνιες βρέθηκε σε πάρτι στο Βελιγράδι, είχε πήρε άδεια από την ΑΕΚ να πάει στη Βοσνία (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ογκνιεν Βράνιες της ΑΕΚ εθεάθη σε πάρτι στο Βελιγράδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ογκνιεν Βράνιες δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και έτσι μπόρεσε να κάνει ένα γρήγορο ταξίδι.

Ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ έκανε προπόνηση κανονικά την Κυριακή και μετά αναχώρησε για την πατρίδα του έχοντας πάρει άδεια από τον Οφρυδοπουλο για κάποιες εκκρεμότητες που έχει.

Επί της ουσίας έλειψε μόνο από τη σημερινή προπόνηση, αφού αύριο έχει ρεπό και Τετάρτη θα προπονηθεί κανονικά. Ο Βράνιες θα είναι απών και την Κυριακή εκτίοντας τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Να σημειωθεί Βράνιες είχε ζητήσει και είχε πάρει άδεια και από την προηγούμενη εβδομάδα. Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο αμυντικός της ΑΕΚ είχε πάρει άδεια για να πάει στην πατρίδα του (Βοσνία), παρόλα αυτά το βράδυ της Κυριακής ο Βράνιες εθεάθη σε πάρτι στο Βελιγράδι της Σερβίας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «The Bade».

Εκεί υπήρχαν διάφορες… υπάρξεις, ανάμεσα τους και η φίλη του τραγουδίστρια, Νάντια Γκολούμποβιτς, η οποία είχε δώσει το «παρών» και στο δικό του πάρτι γενεθλίων στη Γλυφάδα.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο Βράνιες βρέθηκε σε πάρτι στο Βελιγράδι, είχε πήρε άδεια από την ΑΕΚ να πάει στη Βοσνία (ΦΩΤΟ) Ο Βράνιες βρέθηκε σε πάρτι στο Βελιγράδι, είχε πήρε άδεια από την ΑΕΚ να πάει στη Βοσνία (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X