Αραούχο: «Δουλεύω για να βοηθάω την ομάδα» (VIDEO)

Αραούχο: «Δουλεύω για να βοηθάω την ομάδα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Σέρχιο Αραούχο κατά τη βράβευσή του ως MVP της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη ένα πολύ καλό παιχνίδι προσέθεσε στο ενεργητικό του χθες ο Σέρχιο Αραούχο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αργεντινός στράικερ αποτέλεσε μόνιμη απειλή στα καρέ των Αρκάδων, ενώ ήταν και αυτός που έλυσε το «γόρδιο δεσμό», με το πολύ όμορφο τέρμα που σημείωσε στο 24ο λεπτό.

Αξιοσημείωτο είναι πως όταν αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο -αναγκαστικά- για να μπει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποθεώθηκε από τον κόσμο της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας μας, παρέλαβε το βραβείο του και μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV τόσο για το χθεσινό παιχνίδι, όσο και για τη συνέχεια.

«Κάποιες στιγμές παίξαμε καλά, κάποιες έτσι κι έτσι. Αυτό που κάνουμε είναι να προσπαθούμε να βρούμε μια κανονικότητα και ελπίζω στα playoffs να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ομάδα ψηλά.

Εγώ δουλεύω για να βοηθάω την ομάδα. Αν μπορέσω και το συνδυάσω με βραβείο, τότε είμαι μια χαρά. Αν πάλι δεν μπορέσω να το συνδυάσω με βραβείο και το πάρει κάποιος άλλος συμπαίκτης μου, από τη στιγμή που η ομάδα κερδίζει, είμαι ακόμα πιο χαρούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Τσίνο».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X