Οι μέρες της κρίσης για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου βλέπει την ΑΕΚ να μπαίνει σε ακόμα πιο δύσκολη περίοδο που θα κρίνει πολλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μέρες που βιώνουμε, είναι καθοριστικές για την ΑΕΚ. Είναι οι μέρες της κρίσης. Και γιατί θα κρίνουν πολλά για πρόσωπα και καταστάσεις, και γιατί η ομάδα βρίσκεται σε παρατεταμένη αγωνιστική κρίση και γιατί τώρα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και προς τα πού θα πάει το καράβι του χρόνου. Αρα, κάθε νίκη είναι σημαντική και ευπρόσδεκτη, αλλά ουδείς πρέπει να πάρει τα λάθος μηνύματα – όπως στην κωμωδία μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα – και να χαλαρώσει, πιστεύοντας πως πέτυχε κάτι.

Είναι ίδιον των μεγάλων ομάδων και η ΑΕΚ παραμένει τεράστιο μέγεθος ως κλαμπ, να μην εφησυχάζουν ποτέ. Να μην αρκούνται στα λίγα, να θέτουν πάντα πιο ψηλά τον πήχη. Ακόμα και σε αυτήν την πλήρως αποτυχημένη σεζόν, η ΑΕΚ έχει να διεκδικήσει πολλά ως το φινάλε της περιόδου. Πρώτιστα, να μην επιτρέψει η αποτυχημένη σεζόν να μετατραπεί σε καταστροφική με ευρωπαϊκό αποκλεισμό και έπειτα, να προετοιμάσει ομαλά το έδαφος για το μέλλον της ομάδας.

Στη χειρότερη κατάσταση

Το θέμα είναι πως θα φτάσει ως εκεί. Διότι, είναι φανερό πως μπαίνει στη διαδικασία των πλέι οφ στη χειρότερη κατάσταση από κάθε άλλη ομάδα που έχει να ανταγωνιστεί πλέον. Βλέπετε, πως ο Αρης ζει ένα όνειρο, ο Παναθηναϊκός πήρε τρομερή ώθηση έπειτα από τη νίκη επί της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν φύγει μπροστά, ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που έβαλε πολύ δύσκολα στην ΑΕΚ στις δύο φετινές αναμετρήσεις τους (έστω και αν στο ματς του Ηρακλείου υπήρξε χειρουργείο χωρίς αναισθητικό).

Μόνο τυχαίο δεν είναι, πως στους αγώνες της κανονικής διάρκειας η ΑΕΚ κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις οκτώ πόντους σε αυτά τα δέκα παιχνίδια. Τραγικός απολογισμός, με νίκες μόνο επί Αρη και Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και δύο ισοπαλίες της κακιάς ώρας με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Ετσι θα πάει το πράγμα; Πείθει η ΑΕΚ πως μπορεί να αναμορφωθεί και να βρει πραγματικές λύσεις; Δύσκολα. Γι’ αυτό χρειάζεται υπομονή και γερό στομάχι απ’ όλους.

Συγκλονιστικό λάθος ο Γιαννίκης

Βλέποντας ξανά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και την αγωνιώδη προσπάθεια του Οφρυδόπουλου να αλλάξει 1-2 πράγματα στη λειτουργία της ΑΕΚ, μπας και καταφέρει να βγάλει κάναν παίκτη ακόμα ή να βρει συνολικά λύσεις στο αγωνιστικό, δεν μπορείς να μην απογοητευθείς με το χρόνο που χάθηκε. Οι επιλογές των προπονητών, εκείνων δηλαδή που πρέπει να βάλουν ταυτότητα και χαρακτήρα σε ένα σύνολο παικτών, αποδείχθηκαν για ακόμα μια χρονιά απογοητευτικές.

Ειδικά ο Γιαννίκης, ήταν ένα συγκλονιστικό λάθος. Μια εμμονή που απέτυχε οικτρά. Ξέρω, πως κάποιοι θα πουν, πως ο Γιαννίκης είχε γνώσεις, δούλευε καλά και άλλα πολλά ευφάνταστα. Ευφάνταστα, γιατί πρώτον, δεν έχουμε καμία – δυστυχώς για όλους μας – δυνατότητα για άμεση επαφή με τις προπονήσεις και δεύτερον, η εικόνα που έδειχνε η ΑΕΚ στους αγώνες ήταν εγκατάλειψης. Μια ομάδα που πήγαινε με τον αυτόματο και δεν μπορούσε να βρει λύσεις.

Δείτε περισσότερα για τις μέρες της κρίσης για την ΑΕΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X