ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης: Ψάχνει λύσεις, ανοίγει το ρόστερ

Εικόνες από το ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η διαχείριση του Οφρυδόπουλου στο παιχνίδι με την ομάδα της Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι δεδομένο πως πλέον ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος και ο συνεργάτης του Ηλίας Κυριακίδης, έχουν μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα για τα αγωνιστικά προβλήματα της ΑΕΚ. Και αυτό που φάνηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, είναι πως ψάχνουν τρόπους να βρουν τις λύσεις. Σ’ αυτό το πλαίσιο ήταν και η επιλογή να ξεκινήσει για πρώτη φορά ο Χατζισαφί ως παρτενέρ του Σιμόες στα χαφ. Με στόχο να βοηθήσει ο Ιρανός περισσότερο στο κομμάτι της δημιουργίας.

Η αλήθεια είναι πως δεν βγήκε ακριβώς έτσι όπως το περίμενε ο Οφρυδόπουλος. Όμως με δεδομένο πως ο Σιμάνσκι δεν είναι ακόμα πολύ καλά, το ίδιο και ο Σάκχοφ, ενώ ο Λε Ταλέκ ήταν τιμωρημένος, επί της ουσίας δεν είχε άλλη επιλογή, ψάχνοντας για λύσεις στο πρόβλημα της μεσαίας γραμμής.

Επίσης είναι ξεκάθαρο πως ο Οφρυδόπουλος ανοίγει το ρόστερ και ενεργοποιεί όλους τους ποδοσφαιριστές. Τόσο ο Γέβτιτς όσο και ο Τάνκοβιτς πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Αστέρα. Και από τον Ελβετό η ΑΕΚ πήρε την ασίστ στο νικητήριο γκολ του Τζαβέλλα και από τον Σουηδό μια φρεσκάδα στην μεσοεπιθετική γραμμή. Φυσικά το τεχνικό τιμ της Ένωσης έχει μπροστά του πολλή δουλειά, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί με καλύτερη εικόνα στα πλέι οφ που ξεκινούν την Κυριακή.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X