ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, που έπαιξαν στο ματς με την ομάδα της Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε, είχε ξανά πρόβλημα κυρίως στα χαφ, αλλά τελικά κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με την ομάδα της Τρίπολης

Παναγιώτης Τσιντώτας: Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού ήταν θεατής, καθώς δεν έκανε φάσεις ο Αστέρας. Στο γκολ που δέχθηκε, δύσκολα θα μπορούσε να είχε διαφορετική αντίδραση από εκεί που εκτέλεσε ο Μπαράλες. Στο τέλος ήταν δυο φορές σταθερός σε γεμίσματα στην περιοχή του.

Κλεμάν Μισελέν: Ξεκίνησε το ματς κεφάτος και με ανεβάσματα από την πλευρά του. Και έκανε καλή δουλειά στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου. Όσο περνούσε η ώρα ωστόσο, τόσο περισσότερο έδειχνε να περιορίζεται στα ανασταλτικά καθήκοντα και να ανεβαίνει όλο και λιγότερο.

Σίμος Μήτογλου: Σε γενικές γραμμές έκανε καλό παιχνίδι. Βγήκε κερδισμένος στις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, ενώ όταν χρειαζόταν κάλυψε σωστά τους χώρους. Έκανε και κάποια λάθη αλλά τις περισσότερες φορές έκανε αυτό που χρειαζόταν η ανασταλτική λειτουργία.

Γιώργος Τζαβέλλας: Περίεργο ματς για τον διεθνή στόπερ. Πέτυχε το γκολ της νίκης με μια εξαιρετική κεφαλιά μετά από κόρνερ. Όμως είχε και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στο γεγονός πως λίγο πριν ο Μπαράλες είχε βρεθεί ανενόχλητος και σκόραρε. Γενικώς όμως, τα πήγε καλά με αντίπαλο τον φορ του Αστέρα.


Μιλάντ Μοχαμάντι: Πολλή δουλειά έβγαλε ο Ιρανός από την πλευρά του. Ο Αστέρας έκανε τις περισσότερες επιθέσεις από τον χώρο ευθύνης του και είχε δουλειά στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Όμως τις περισσότερες φάσεις ανασταλτικά τις διαχειρίστηκε σωστά. Επιθετικά ωστόσο δεν βοήθησε.

Αντρέ Σιμόες: Λίγα πράγματα προσέφερε και σ’ αυτό το ματς ο Πορτογάλος χαφ. Έκανε πολλά λάθη όταν είχε την μπάλα στα πόδια του. Ενώ στο διάστημα που ο Αστέρας ανέβηκε στο γήπεδο, ήταν επειδή έχασε αρκετές φορές την θέση του. Επίσης στην φάση του γκολ, ξεχάστηκε και είναι αυτός που κρατάει εκτός οφσαιντ τον σκόρερ Μπαράλες.

Εχσάν Χατζισαφί: Για πρώτη φορά ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα σε ρόλο δεύτερου αμυντικού χαφ. Με στόχο προφανώς να βοηθήσει περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι. Το έκανε ελάχιστα, καθώς δεν είχε και αυτός σωστές επιλογές. Ενώ από το πρώτο 20άλεπτο και μετά, είχε και μεγάλα ζητήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Νορντίν Άμραμπατ: Ο Μαροκινός χαφ ειδικά από την στιγμή που η ΑΕΚ δέχθηκε την ισοφάριση, έκανε ότι περνούσε από το πόδι του για να πάρει την ομάδα πάνω του. Πολλές προσωπικές ενέργειες, πολλές και σημαντικές πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια. Και δημιούργησε και φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Πέτρος Μάνταλος: Λίγα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι. Έκλεψε κάποιες μπάλες, πήρε προσπάθειες πάνω του, αλλά οι επιλογές του στις τελικές μεταβιβάσεις ήταν κακές και λανθασμένες. Δεν μπόρεσε να συμβάλλει ουσιαστικά στο κτίσιμο επιθέσεων της ομάδας.

Στίβεν Τσούμπερ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά δραστήριος. Πήρε προσπάθειες πάνω του και δημιούργησε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Ενώ με κεφαλιά έδωσε και την ασίστ για το γκολ του Αραούχο. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, δεν ήταν εξίσου αποτελεσματικός και δεν είχε ανάλογη συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία.

Σέρχιο Αραούχο: Με μια πολύ καλή εκτέλεση άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ. Επίσης έχασε και μια ακόμα καλή ευκαιρία στο ξεκίνημα του ματς, που «έβγαλε» ο τερματοφύλακας του Αστέρα. Έτρεξε πολύ, κυνήγησε πολλές φάσεις όπως πάντα και βγήκε και λίγο νωρίς από το γήπεδο, λόγω του τραυματισμού του.


Ντάρκο Γέβτιτς: Μπήκε στο γήπεδο και πήρε τον ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ. Ήταν δραστήριος και ζήτησε και πήρε μπάλες στα πόδια του. Πιστώνεται κυρίως την ασίστ που έκανε στον Τζαβέλλα για το 2-1, με την εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Ακόμα λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός στον Πολωνό χαφ. Μπήκε ως αλλαγή, όμως δεν κατάφερε να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στα χαφ, με εξαίρεση κάποιες κερδισμένες μάχες στην μεσαία γραμμή.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Μπήκε στην θέση του Αραούχο. Σχετικά νωρίς μέσα στο ματς. Έδωσε μάχες στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ, αλλά ουσιαστική απειλή για την αντίπαλη εστία, δεν κατάφερε να γίνει.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Έπαιξε ως αλλαγή σε ρόλο αριστερού εξτρέμ. Πήρε μπάλες και δοκίμασε κάποιες προσπάθειες. Δεν του βγήκαν πολλά πράγματα αλλά έβγαλε θέληση και μαχητικότητα.

Στράτος Σβάρνας:  Μπήκε στο τρίλεπτο των καθυστερήσεων, κυρίως αν χρειαζόταν να βοηθήσει σε μια στατική φάση που είχε ο Αστέρας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X