ΑΕΚ: Χρυσό μετάλλιο στο μικτό Συγχρονισμένης Κολύμβησης - Φοβερή εξέδρα από τον κόσμο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Χρυσό μετάλλιο στο μικτό Συγχρονισμένης Κολύμβησης - Φοβερή εξέδρα από τον κόσμο (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη επιτυχία για τα παιδιά της ΑΕΚ στην Συγχρονισμένη Κολύμβηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μεγάλη επιτυχία πανηγύρισε η ΑΕΚ στην κολύμβηση.

Οι μικρές αθλήτριες και αθλητές της ΑΕΚ όχι μόνο αγωνίστηκαν στους Χειμερινούς Αγώνες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στο Κολυμβητήριο Χαλανδρίου, αλλά κατέκτησαν την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Μικτό Ομαδικό συγκεντρώνοντας 52,1878 βαθμούς.

Την ομάδα της ΑΕΚ αποτελούν οι Μελίνα Αγγελή, Μαρία-Ελένη Βούλγαρη, Χρήστος Βούλγαρης, Αντωνία Μπιρμπίλη, Ελένη Σαρρή, Καλλιόπη-Ευδοξία Σαρρή, Ειρήνη Συκά και Κατερίνα Φέτση.

Οι Κορασίδες της ΑΕΚ αγωνίστηκαν στο Ελεύθερο Ομαδικό καταλαμβάνοντας την 9η θέση.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στο Κολυμβητήριο του Χαλανδρίου οι κερκίδες ήταν… «κιτρινόμαυρες», με σημαίες και φωνές να κατακλύζουν το κολυμβητήριο. Ο κόσμος δημιούργησε εντυπωσιακή εξέδρα για αγώνες καλλιτεχνικής κολύμβησης προκαλώντας αίσθηση σε όλους.

Δείτε φωτογραφίες αλλά και βίντεο του enwsi.gr από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ΑΕΚ στις εξέδρες:

ΑΕΚ: Χρυσό μετάλλιο στο μικτό Συγχρονισμένης Κολύμβησης - Φοβερή εξέδρα από τον κόσμο (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Χρυσό μετάλλιο στο μικτό Συγχρονισμένης Κολύμβησης - Φοβερή εξέδρα από τον κόσμο (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Χρυσό μετάλλιο στο μικτό Συγχρονισμένης Κολύμβησης - Φοβερή εξέδρα από τον κόσμο (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Χρυσό μετάλλιο στο μικτό Συγχρονισμένης Κολύμβησης - Φοβερή εξέδρα από τον κόσμο (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Χρυσό μετάλλιο στο μικτό Συγχρονισμένης Κολύμβησης - Φοβερή εξέδρα από τον κόσμο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X