Αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε Τελ Αβιβ, Νέα Υόρκη, Αμβούργο (VIDEO)

Αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε Τελ Αβιβ, Νέα Υόρκη, Αμβούργο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι κινητοποιήσεις ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία είναι καθημερινές και σε όλο τον πλανήτη.

Εκατοντάδες κόσμου διαδήλωσαν μπροστά στη ρωσική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ, με κεντρικό σύνθημα «Σταματήστε τον Πόλεμο» και ουκρανικές σημαίες στα χέρια.

«Ο λόγος που είμαι εδώ είναι για να υψώσω ανάστημα απέναντι στον Πούτιν, ο οποίος καταστρέφει τον ουκρανικό λαό, αλλά και το ρωσικό λαό. Είναι τύραννος», είπε μια διαδηλώτρια.

Στη Νέα Υόρκη, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην εμβληματική Times Square. Δήλωσαν αλληλέγγυοι στον ουκρανικό λαό και κάλεσαν τη Δύση να στηρίξει πιο αποφασιστικά το Κίεβο απέναντι στη ρωσική επιθετικότητα.

«Είμαστε στην καλή πλευρά και προστατεύουμε τη γη μας. Η Ουκρανία ήταν πάντα ειρηνική χώρα. Πάντα ειρηνική. Ποτέ δεν θέλαμε τον πόλεμο. Οι Ουκρανοί ποτέ δεν επιτέθηκαν σε κανέναν», είπε μια Ουκρανή της διασποράς.

Περίπου 30.000 ήταν, σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, οι πολίτες που διαδήλωσαν στο Αμβούργο υπέρ της ειρήνης στην Ουκρανία και όλη την Ευρώπη. Συμμετείχαν Ουκρανοί της Γερμανίας, νεολαίες πολιτικών κομμάτων και το κίνημα υπέρ του περιβάλλοντος «Παρασκευές για το Μέλλον».

Οι διοργανωτές υποστήριξαν ότι η συμμετοχή ξεπέρασε τις 100.000.


Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X