Χωρίς περιθώρια η ΑΕΚ, θέλει νίκη Ευρώπης με τον Αστέρα Τρίπολης (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Χωρίς περιθώρια η ΑΕΚ, θέλει νίκη Ευρώπης με τον Αστέρα Τρίπολης (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πρέπει να επιστρέψει στις νίκες σήμερα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα δρόμο έχει σήμερα η ΑΕΚ, να επιστρέψει στις νίκες.

Η Ενωση υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης σήμερα (19:00, CS2, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο ΟΑΚΑ, για την 26ης αγωνιστικής της Super League 1 και θέλει πάση θυσία τη νίκη.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην τρίτη θέση με 43β. και προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία(1-1) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Παρά την αλλαγή προπονητή η εικόνα, όπως και η ψυχολογία της ομάδας, δεν άλλαξαν στο εξ αναβολής ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Σήμερα απέναντι στους Αρκάδες η ΑΕΚ έχει ανάγκη τη νίκη με όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση, έτσι ώστε να μπει στα πλέι οφ με το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, αλλά και με καλή ψυχολογία.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου βρίσκεται στο -7 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στο +1 από τον τέταρτο Αρη, που μεσοβδόμαδα του επιστράφηκαν οι βαθμοί, και στο +4 από τον πέμπτο Παναθηναϊκό.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Με αρκετές απουσίες κατεβαίνει στη σημερινή αναμέτρηση η ΑΕΚ. Εκτός της απουσίας του Λιβάι Γκαρσία που έχει υποστεί ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα έχει να διαχειριστεί ακόμη τρεις απουσίες βασικών παικτών, από τη στιγμή που Βράνιες, Ρότα και Λε Ταλέκ εκτίουν ποινές. Εκτός αυτών απόντες είναι και οι… γνωστοί Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Μισελέν, αριστερά ο Μοχαμάντι θα παραμείνει στο βασικό σχήμα ενώ δίδυμο στα στόπερ θα είναι οι Μήτογλου και Τζαβέλλας.

Το 4-2-3-1 αναμένεται να είναι και σήμερα το σχήμα που θα επιλέξει ο Ελληνας τεχνικός, με τους Σιμόες και Σιμάνσκι να συντελούν το δίδυμο στα χαφ.

Από εκεί και έπειτα, δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή δεξιά θα ξεκινήσει ο Αμραμπατ, αριστερά θα βρεθεί ο Στίβεν Τσούμπερ και ο Πέτρος Μάνταλος, θα αγωνιστεί πίσω από τον προωθημένο Σέρχιο Αραούχο.

Το πλάνο του Αστέρα Τρίπολης

Από την άλλη, για τον Αστέρα Τρίπολης αυτό το ματς είναι… ζήτημα ζωής και θανάτου. Εάν νικήσουν το παιχνίδι η είσοδος τους στα playoffs είναι εξασφαλισμένη, ωστόσο υπάρχει και η απόφαση του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία θα βγει την Τρίτη.

Εφόσον το -5 παραμένει για τους Ηπειρώτες και σήμερα οι Αρκάδες νικήσουν τότε μπαίνουν στην εξάδα, εάν τους πάρουν πίσω τότε μπαίνουν ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων των σημερινών αγώνων. Τα σενάρια αρκετά, αλλά στις ισοβαθμίες με ΟΦΗ και ΠΑΣ οι φιλοξενούμενοι στο σημερινό ματς στο ΟΑΚΑ υπερτερούν

Πιθανή ενδεκάδα: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα, Σίτο, Σονί, Μπαράλες.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

  • Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος
  • Βοηθοί: Δημητριάδης, Κουρομπύλια
  • 4ος διαιτητής: Τσαγκαράκης
  • VAR: Κουτσιαύτης
  • AVAR: Σαμοΐλης

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X