Απίστευτα επεισόδια στο Μεξικό και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για νεκρούς στο Κερετάρο - Άτλας (VIDEO)

Απίστευτα επεισόδια στο Μεξικό και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για νεκρούς στο Κερετάρο - Άτλας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εικόνες που δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους κάνουν το γύρο του διαδικτύου από την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κουερετάρο και την Άτλας για το πρωτάθλημα στο Μεξικό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα Μέσα της χώρας της κεντρικής Αμερικής, ένταση υπήρξε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στις εξέδρες, όμως τα πράγματα ξέφυγαν περίπου στο 64ο λεπτό.

Τότε είχαμε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα στους θερμοκέφαλους οπαδούς των δύο ομάδων. Οι εικόνες που υπάρχουν στα social media είναι ιδιαίτερα σκληρές, με πολλούς να είναι γυμνοί και αναίσθητοι σε πολλά σημεία του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, ενώ υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για την ύπαρξη νεκρών.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι Αρχές της περιοχής μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί 22 τραυματισμοί, 9 εκ των οποίων έφτασαν στο νοσοκομείο και δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X