Τέλος στα όνειρα ανόδου για φέτος - Η ΑΕΚ έχασε 3-1 σετ από τον Άθλο Ορεστιάδας

Εικόνες από το Κέρκης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχασε το ...τρένο της ανόδου όμως κρατάει τα οφέλη της φετινής σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η ΑΕΚ από τον Άθλο Ορεστιάδος, εντός έδρας και έχασε οποία ελπίδα είχε μείνει για την άνοδο στην Volley League.

Η «Ένωση» μετά από αυτή την ήττα έμεινε στους 6 βαθμούς και δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Πλέον το «κιτρινόμαυρο» τμήμα έχοντας χτίσει τις βάσεις τη φετινή σεζόν με την δημιουργία μιας νεανικής και ταλαντούχας ομάδας  ξεκινάει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά όπου θα διεκδικήσει δυναμικά την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με στόχο να κερδίσει το πρώτο σετ ξεκίνησε η ΑΕΚ, κάνοντας γρήγορα το σκορ 5-3 υπέρ της. Η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με 11-14, όμως η «Ένωση» είχε απάντηση(20-18) και με ένα σερί 7-0 έκανε το 25-18 και πήρε το σετ.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα την Ορεστιάδας μπήκε πιο δυνατά αποφασισμένη να κάνει το 1-1(3-5, 9-10), με την ΑΕΚ να προσπαθεί να μείνει σε απόσταση αναπνοής. Η φιλοξενούμενη ομάδα πάτησε γκάζι κάνοντας ένα σερί 5-0 διαμορφώνοντας το σκορ σε 9-15. Η Ορεστιάδα εκμεταλλεύτηκε την διαφορά και πήρε το σετ με 19-25.

Με την έναρξη του τρίτου σετ η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και πήρε προβάδισμα(3-1, 8-5). Ο «Δικέφαλος» δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα με την φιλοξενούμενη ομάδα να περνάει μπροστά στο σκορ (14-17, 15-20) και πήρε το σετ με 19-25.

Στο τέταρτο σετ η ΑΕΚ ήταν σαν μην μπήκε ποτέ, φανερά επηρεασμένη από την μέχρι ώρας ανατροπή που είχε κάνει η Ορεστιάδα. Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε το πάνω χέρι σε όλη την διάρκεια του σετ, κατακτώντας το με 16-25.

ΑΕΚ – Άθλος Ορεστιάδας 3-1

Τα σετ: 25-18, 19-25, 19-25 16-25

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X