Ζούμα: Πανό των οπαδών της Λίβερπουλ για γάτες στο «Ανφιλντ»

Ζούμα: Πανό των οπαδών της Λίβερπουλ για γάτες στο «Ανφιλντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οπαδοί της Νιούκαστλ σήκωσαν φουσκωτές γάτες στην εξέδρα. Οι αντίστοιχοι της Γουότφορντ το έριξαν σε συνθήματα. Ο Κρις Γουντ το πήγε ένα βήμα παρακάτω και τον χλεύασε με… νιαουρίσματα. Ο Κερτ Ζουμά έχει δεχθεί κάθε είδους «καζούρα» από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε το (καθόλου αστείο) βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να κλωτσάει και να χτυπάει τη γάτα του. Κι όσο η Γουέστ Χαμ δεν κάνει κάτι γι’ αυτό και τον χρησιμοποιεί κανονικά στους αγώνες της, το ένα περιστατικό δίνει τη θέση του στο επόμενο, με τη Λίβερπουλ να παίρνει τη σκυτάλη.

Λίγο πριν την έναρξη του ματς των Reds κόντρα στους Λονδρέζους, οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν ένα banner με το σλόγκαν «Cats’ Lives Matter», απευθυνόμενο προφανώς στον Γάλλο στόπερ. Το εν λόγω banner έγινε αντιληπτό από ορισμένους θεατές, οι οποίοι προσπάθησαν να το απαθανατίσουν με τα κινητά τους και οι φωτογραφίες δεν άργησαν να γίνουν viral στο twitter.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X