Νίκησε την Αταλάντα και πλησιάζει Champions League η Ρομα

Νίκησε την Αταλάντα και πλησιάζει Champions League η Ρομα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ του Εϊμπραχαμ η Ρόμα λύγισε 1-0 την Αταλάντα και με αγώνα περισσότερο πλησίασε σε απόσταση βολής την 4η θέση.

Τη δεύτερη σερί νίκη της στην Serie A πέτυχε η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία με ένα γκολ στο πρώτο μέρος από τον Εϊμπραχαμ, έκαμψε την αντίσταση της Αταλάντα και την έπιασε στην 5η θέση. Οι Giallorossi έχουν πλέον ίδιους βαθμούς με την La Dea, από την οποία έχουν ένα ματς περισσότερο, όπως και από την Γιουβέντους, που την πλησίασαν στους τρεις πόντους, επίσης με ματς παραπάνω.

Μόλις στο 3’ ο Μούσο χρειάστηκε να βάλει μεγάλο stop στον Μαντσίνι, όμως η Ρόμα άνοιξε το σκορ στο 32’ όταν μετά την μπαλιά του Κάρσντορπ, ο Τζανιόλο κατέβασε και έδωσε στον Εϊμπραχαμ και εκείνος μέσα από την περιοχή δεν αστόχησε. Αυτό ήταν το 20ό γκολ του Αγγλου σε όλες τις διοργανώσεις στην πρώτη του σεζόν με τους Ρωμαίους. Στο δεύτερο μέρος η ντεφορμέ, Αταλάντα, πέρα από τη φάση του Φρόιλερ στο 51’, δεν δημιούργησε προβλήματα στην Ρόμα, η οποία με μεγάλη χαρά έσβησε το ματς και κράτησε το 1-0. Κόκκινες είδαν στο φινάλε Μχιταριάν και Ντε Ρουν.


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X