Απίστευτες χαμένες ευκαιρίες πάνω στη γραμμή στο Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ (VIDEO)

Απίστευτες χαμένες ευκαιρίες πάνω στη γραμμή στο Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν η μπάλα δεν… θέλει να μπει κι αν οι αντίπαλοι αμυντικοί βγάζουν τέτοια αυτοθυσία, τότε γεννιούνται ευκαιρίες όπως αυτές ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ. Με το σκορ στο 1-0 υπέρ των Reds, δύο απίθανες φάσεις διαρκείας, μία για κάθε ομάδα, εκτυλίχθηκαν μέσα σε περίπου ένα λεπτό, αλλά και στις δύο περιπτώσεις το σκορ δεν άλλαξε.

Στο 37′ η Λίβερπουλ άγγιξε το 2-0, όταν από το γύρισμα του Αλεξάντερ-Άρνολντ προς τον Ντίας και το πλασέ του Κολομβιανού, η μπάλα κόντραρε και πήρε κατεύθυνση προς την εστία. Ο Κρέσγουελ, ωστόσο, πρόλαβε τελευταία στιγμή και με ψυχραιμία απομάκρυνε τη μπάλα μέσα σε πλήθος από γαλάζιες και κόκκινες φανέλες.

Το replay της φάσης άργησε τρία λεπτά κι αυτό διότι στην αμέσως επόμενη επίθεση, ο Φορνάλς έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας και επιχείρησε τη λόμπα στον Άλισον, όμως, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ πρόλαβε να επιστρέψει και να αποσοβήσει τον κίνδυνο με διπλή επέμβαση στη γραμμή!

Δείτε τις δύο φάσεις:


Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X