Φλιώνης: «Θέλουμε τον κόσμο μας στα Λιόσια για να παλέψουμε»

Φλιώνης: «Θέλουμε τον κόσμο μας στα Λιόσια για να παλέψουμε»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Φλιώνης μίλησε για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας

Ο Δημήτρης Φλιώνης αναφέρθηκε στο εβδομαδιαίο του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ για τον παιχνίδι με τον Απόλλωνα αλλά και τον πόλεμα στην Ουκρανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Kαλησπέρα σας…

Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω την αυτονόητη συμπαράστασή μου σε όλους όσοι δοκιμάζονται από την ανθρωπιστική κρίση, που έχει ξεσπάσει. Το Μπάσκετ μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, όταν συμβαίνουν αυτά, που συμβαίνουν.

Είναι θλιβερό, που τα ζούμε αυτά στην εποχή μας και ενώ ακόμη δεν έχει κοπάσει η «καταιγίδα» με την πανδημία, που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα εδώ και δύο χρόνια, και η οποία όπως είναι γνωστό έχει σακατέψει και την ομάδα μας.

Καλώ τον κόσμο μας να δώσει το «παρών» αύριο στο Γήπεδό μας, και για να στηρίξει την προσπάθεια του ΕΣΑΚΕ και του Ερυθρού Σταυρού, με τη συγκέντρωση τροφίμων, αλλά και για να βοηθήσει και εμάς στη δύσκολη προσπάθεια, που έχουμε μπροστά μας.

Δυστυχώς, τα προβλήματα δεν μας εγκαταλείπουν βλέπετε…

Υπό άλλες συνθήκες, θα μιλάγαμε αλλιώς, με όλο τον σεβασμό στον Απόλλωνα Πατρών. Όμως, δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δεν είχαμε επαρκή αριθμό παικτών ούτε για προπονήσεις. Βέβαια, έχουμε αποδείξει, ότι όταν πατάμε παρκέ τα δίνουμε όλα.

Με αυταπάρνηση θα επιδιώξουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και αυτή τη φορά, απέναντι σε μία σοβαρή ομάδα. Θέλουμε όμως τον κόσμο μας στα Άνω Λιόσια για να παλέψουμε. Είναι η ικανή συνθήκη η παρουσία του για να βρούμε τον τρόπο να διαχειριστούμε το ματς και να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X