ΑΕΚ: Για τη νίκη (20:00) γοήτρου και ελπίδας με Άθλο Ορεστιάδας!

Εικόνες από το Κέρκης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το πρώτο της τρίποντο θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η ΑΕΚ κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια νίκη γοήτρου θα «κυνηγήσει» σήμερα η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει στις 20:00 τον Άθλο Ορεστιάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 9η αγωνιστική της Preleague.

Η «Ένωση» που βρίσκεται στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς είδε τις ελπίδες της για την κατάκτηση της θέσης να εξανεμίζονται μετά την ήττα του σημερινού της αντιπάλου την προηγούμενη αγωνιστική. Τις δύο ομάδες χωρίζουν έξι βαθμοί και η μοναδική ελπίδα της ΑΕΚ για να προκριθεί είναι να πετύχει σήμερα μια «καθαρή» νίκη, να κερδίσει και την επόμενη αγωνιστική με 3-0 ή 3-1 σετ την Καλαμάτα και να παράλληλα να χάσει ο Άθλος με καθαρό σκορ για να μπορέσει στην ισοβαθμία να τον προσπεράσει. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η ΑΕΚ ολοκληρώνει τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Preleague έχοντας ωστόσο «χτίσει» σημαντικές βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X